Потресаващо! Майка остави гаджето си да изнасилва многократно 11-годишната ѝ дъщеря и да ѝ направи бебе

0
429

33-годишна майка от американския щат Индиана, чиято дъщеря многократно е била изнасилвана от мъжа, с когото живее и забременяла от него, призна в съда, че е знаела и не е направила нищо по въпроса. Тя беше осъдена за съучастие в сексуално насилие над дете, съобщава „Дейли Мейл“.   Насилникът – 34-годишният Никълъс Диън Траш, беше осъден миналата седмица на общо 160 години затвор по 10 обвинения.

Майката, чието име не се съобщава заради самоличността на дъщерята, е осъдена на 20 години затвор за това, че на практика е позволила извършването на престъпленията.   Момичето, което сега е на 12, е родило през 2011 година момченце, и го оставило за осиновяване.   Майката признала в съда, че дъщеря ѝ разказала за посегателствата на Траш, но тя продължила да живее с него и не съобщила нищо в полицията. Тя накарала дъщеря си да излъже и да каже, че е забременяла от съученик. Тя се преместила от Джорджия в Индиана заедно с Траш и продължила да живее с него.   Прокурорите останали доволни от самопризнанията на майката, тъй като това спестявало на момичето емоционалната и психологическа травма от даването на показания срещу собствената си майка.

Момичето в момента живее в приемно семейство.   Траш отричал всички обвинения в съда, включително и това, че е забременил детето. Той заявил, че майката изкуствено я осеменила с негова сперма. Мъжът бил арестуван, когато друг член на семейството открил, че момичето е бременно в петия месец.   По време на едно от съдебните заседания преди няколко месеца се наложило той да бъде изведен от залата, тъй като крещял неверни твърдения за жертвата.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук