Потрес! Луда майка взе ножици и наръга бебето си 14 пъти (СНИМКИ)

0
11090
„Безумна“ майка, която намушка новородената си дъщеричка до смърт с ножица, след като я роди тайно, бе осъдена на доживотен затвор – за втори път. Това предаде в. „Мирър“.

Първоначалната присъдата срещу Рейчъл Тънстил за убийството на дъщеря й Мия бе отменена от Апелативния съд, но след седмица съдът отново я призна за виновна за варварското убийство на дъщеря й, съобщава „Манчестър Ивнинг Нюз“.

Днес майката бе осъдена на доживотен затвор с минимален срок от 17 години.

Рейчъл намушкала безпомощното бебе 14 пъти в банята, докато нейният нищо неподозиращ приятел Райън Кели играел компютърни игри в съседната стая. Тя му казала, че е претърпяла спонтанен аборт и го помолила да й подаде ножиците.

Майката сложила тялото на бебето в торба, която изхвърлила в кухненската кофа и казала на Райън, който смятал, че е бременна от няколко седмици, че е абортирала.

Полицията беше повикана, след като два дни по-късно Рейчъл отишла в Общата болница на Бърнли на преглед и медицинската сестра установила, че майката все още носи пъпната връв и плацентата на бебето, което довело до намирането на тялото в кофата. Било установено, че бебето било родено живо, но умряло, след като било намушкано в гърба, врата и гърдите.

По думи на съдията майката не показала никакви емоции или угризения за смъртта на бебето.

Превод: БЛИЦ
Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук