Похотлив даскал от Русе прави с*кс с 14-годишна ученичка и блудства с друго момиче, едната опита да се самоубие! (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
805

Учител от Русе бе изправен пред съда по обвинение в сексуални контакти и блудствени действия с две малолетни момичета, негови ученички. Делото се гледа при закрити врата заради възрастта на пострадалите.

43-годишният Ивайло Александров е арестуван през декември миналата година, когато родители подават сигнал до директора на ОУ „Иван Вазов“. Притеснени от поведението на дъщеря си, те са разбрали за смущаващите контакти на 13-годишната си дъщеря с преподавателя по физическо. В хода на разследването става ясно, че действията му са продължили повече от 4 години. Едното от пострадалите момичета е било обект на блудство още през 2013 г., съобщава rusemedia.com.

С една от ученичките учителят е имал на няколко пъти сексуален контакт, а друга от жертвите му е направила опит за самоубийство.

Александров бе докаран с белезници от следствения арест в съда, където със защитата му са ангажирани двама адвокати. Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание от 5 до 20 години затвор.
Към момента от Министерството на образованието и Регионалното управление в Русе отказват всякакъв коментар, тъй като се касае за малолетни деца.

По същата причина и от прокуратурата, и от защитата бяха лаконични. „Вярно, че се касае за дело от висок обществен интерес, но се засяга нравствеността на гражданите, поради което ви моля и вие да ни разберете. Не можем да изнасяме пряко волята на съда информация за делото“, заяви прокурорът от Окръжна прокуратура Николай Николов.

Защитникът на подсъдимия, адвокат Ангел Стефанов, коментира, че квалификацията на престъплението е по-тежка, тъй като обвинението е за блудство с по отношение на две и повече малолетни лица. На този етап учителят не е решил дали ще се възползва от възможността за съкратено съдебно следствие, като признае фактите по делото, или ще има стандартен съдебен процес./blitz.bg/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук