Превърна ли се Валери Симеонов в убиец чрез цинизъм?

0
6287

Превърна ли се Валери Симеонов в убиец чрез цинизъм?

Репликите, които той произнесе срещу представители на най-уязвимата и най-беззащитната част от обществото ни – майките на деца с увреждания, са не просто въпрос на лошо възпитание, тези страшни реплики са  ясен показател за антихуманизъм, който се е загнездил в изпълнителната власт.

Нека си припомним, че Симеонов яростно защитаваше и едни други кандидати за изпълнителната власт, които станаха известни на обществото чрез нацистките си поздрави и жестове типични за най- страшните времена на античовешки прояви.

Симеонов не само, че не се извини за жестокото си изказване, но дори категорично заяви, че не се отказва от думите си! Може ли в такъв случай да говорим за осъзнато античовешко поведение, при това срещу най-беззащитните?

Можем ли да бъдем притеснени, че едно лице облечено във власт, се превръща в убиец чрез цинизъм и античовешко поведение? Определено трябва да сме притеснени, защото това лице има своите последователи в лицето на партията си НФСБ, както и в лицето на определени медии, които пък му спретнаха защитна кампания по-цинична и от цинизма на самия Симеонов!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук