Приемственост обеща Марияна Николова (ОБНОВЕНА)

0
72937

Новият вицепремиер Марияна Николова помоли медиите за толеранс от седмица-две, за да се запознае с работата, която й предстои. Нищо, че до момента е била началник на кабинета на досегашния вицепремиер Валери Симеонов.

Николова обеща да продължи правителствената политика.

Интерес за мен представляват децата, те са нашето злато, подчерта новият вицепремиер. Акцент с работата й е икономиката и доходите на българите.

Тя отказа да коментира поведението на депутатите от „Атака“, които не присъстваха в зала по време на нейното избиране, и дали хората на Волен Сидеров я подкрепят. Излъчена съм от „Обединени патриоти“ и съм избрана от Народното събрание, лаконична бе Николова.

Новият вицепремиер увери че никога не е членувала в политическа партия, нито е била телевизионна водеща. Николова чувства подкрепата на правителството. Считам, че ще има приемственост в последователната политика, която правителството води, заяви още Марияна Николова.

Тя е готова на среща с майките на деца с увреждания, ако те пожелаят. Ще търся диалог с всеки народен представител, обеща Марияна Николова.

Николова бе лаконична за изявлението на Симеонов за майките. Не било излъчено цялото му изявление, после се разбрал замисълът му.

Тя разказа и автобиографията си. До началник на кабинета на Симеонов стигнала, след като се преборила с още десет кандидати. Била одобрена за позицията заради достатъчния й административен опит. Следяла входящата и изходяща поща за лидера на НФСБ.

Ще търся диалог с всеки народен представител. Готова съм на среща, разговори и диалог с всички народни представители„. 
Това повтори и на влизане в Министерския съвет новият вицепремиер Марияна Николова.

Николова заяви, че нейната кандидатура е излъчена от коалиция „Обединени патриоти“ и там е разписана процедурата за внасяне на предложения. Тя даде да се разбере, че не е възмутена от липсата или от конкретна ангажираност на народни представители.

Според Николова протестите, които се случват в последно време, са много различни. Тя заяви, че разбира майките дотолкова, доколкото са преживели много.

Един от моите приоритети ще бъде българското дете„, обяви новият вицепремиер и добави, че подкрепя децата.

За нея всяка едно ведомство и институция са важни, готова е за диалог с всеки бранш. Каквото й възложат, ще изпълнява съвестно длъжността си.

Николова поясни, че за нея е висока отговорност да поеме длъжността вицепремиер на България и допълни, че е отговорен човек не би отказала такова отговорно решение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук