Първа версия за крупната кражба в магазин в Асеновград, замесени са…

0
1444

20 000 лева са изчезнали от оборота на магазин от голяма търговска верига в Асеновград. Липсата на парите е била установена от една от касиерките в събота сутринта, когато обектът отворил за клиенти.

Парите липсвали, но в същото време нямало следи магазинът да е бил разбиван, пише „Телеграф“. Затова разследващите предполагат, че може да е намесен вътрешен човек. Със сигурност пострадали служители на търговската верига няма, уточниха от полицията в Пловдив.

„Не става дума за обир“, бе лаконичен шефът на ОД на МВР в Пловдив Атанас Илков. Той уточни, че парите – 20 000 лева, липсвали при отварянето на магазина. „На сутринта установяват, че ги няма в касата. Работи се по версията за извършена кражба“, обясни той. По думите му магазинът е бил отключен и след това заключен. Проверяват се и охранителните камери в района, за да бъде изяснено кой е имал достъп до търговския обект в петък срещу събота през нощта.

Разпитват се и служителите ма магазина, който е единственият на тази търговска верига и традиЦионно по празнични дни прави големи обороти.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук