Работи ли топ журналист от Би Ти Ви за БСП?

0
3858

“Аз никога не бих гласувал вляво”, заявява Карбовски в предаването си по TV7 преди около пет години

Водещ на публицистично предаване в Би Ти Ви работи за БСП по време на заседанието на конгреса им миналия уикенд, алармират наблюдатели на събитието, съобщаватtopnovini.bg. Присъствали в залата коментираха, че са забелязали активна роля в събитието да взима Мартин Карбовски. По думите им журналистът е бил в ъгъла на продукционния екип и е давал команди за случващото се. За капак – водещият на “Втори план” се е обаждал, за да обобщава резултати или подпомага броенето при гласуването в залата.

За да провери достоверността на информацията, екипът на ТОПНОВИНИ изгледа live streaming-а на събитието на партията, публикуван в социалните мрежи и излъчен по БСТВ. Макар Мартин Карбовски никъде да не влиза в кадър, на моменти в залата се чува глас, който дава основателни съмнения, че журналистът е бил ангажиран със събитието.

“Аз никога не бих гласувал вляво”, заявява Карбовски в предаването си по TV7 преди около пет години. През 2016-а обаче пуска в сайта си коментар “BSP Forever! Или защо разпадането на БСП не е добро за никого…” Материалът вече не е наличен онлайн, но постът в официалния му профил продължава да излиза при търсене. Същият този профил рекламира и предаването му “Втори план”.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук