Радев: За разлика от ГЕРБ, аз всеки ден съм сред хората и знам какви са настроенията им и какво искат

0
1348

Преди минути в профила си във Фейсбук Президентът Радев се обърна към всички в партия Герб с думите:
– Не знам защо си мислите, че още някой ви вярва?
Искам да е ясно, че аз си седя зад думите, които казах вчера и незнам защо от управляващата партия ГЕРБ, продължават да ми пращат послания през телевизионният екран, да мисля и да се страхувам от тях.
Специално на господин Томислав Дончев и на другите му съпартийци ще кажа, че аз винаги внимавам какво говоря, защото за разлика от тях аз съм военен с чин генерал и честта на пагона не ми позволява да лъжа хората. А както е известно, някои хора вече трети мандат предизборно говорят едно, след избори вършат друго.
Аз в моята предизборана кампания обещах на хората справедливост и непримиримост към корупцията която за съжаление стана ежедневие в нашата действителност.
Съжалявам, че не се изразих явно по правилно и не поставих нещата по ясно вчера, но няма да позволя на хора без морал, които с лъжи и обещания три пъти се пробват да управляват България и се провалят всеки път, да ми казват как да говоря и в какво да внимавам.
И сега, нека ме чуят добре, защото ще се повторя, господа управляващи:
– Не знам защо си мислите, че някой ви вярва и че някой още ви подкрепя в България.
За разлика от Вас, аз всеки ден съм сред хората и знам какви са настроенията им и какво искат, а то е прозрачност, справедливост и реално подобрения на живота си – Вие за три правителства, кое от изброените им дадохте?
Източник: xaknews.blogspot.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук