Разврат! Съквартиранти се награбиха за секс в поза лъжичка в Къщата на ВИП Брадър! (СНИМКИ)

0
2770

Последната мисия във „ВИП Брадър“ раздели съквартирантите на командири и прислужници. В Къщата настъпи пълен матриархат, а всеки мъж се сдоби с персонална господарка и ново име. Едно от условията на мисията бе всеки един от робите да спи в едно легло със своя главнокомандващ – жена.

Биг Брадър разпредели Розмари и Ричард да са двойка. Те легнаха в едно легло, но няколко часа след това градусите и страстите под чаршафите видно се разпалиха. Около 6 сутринта мачото реши да положи крак върху моделката, а секунди по-късно двамата вече разделиха една завивка.    Камерите показаха как се прегръщат, целуват, а може би и не само това.

Двамата бяха легнали в поза лъжичка, като Ричард леко се поклащаше зад моделката. Дали сексът в Къщата вече не е мираж, не се наемаме да твърдим, но определено под чаршафите стана нещо.    Естествено страстите бяха надушени не от кой да е, а от Кулагин, който директно попита Ричард дали се е пипал с Роузи. Той обаче реши да отговори иронично „Не се спряхме“. Днес пък се проведоха и поредните елиминации в шоуто. За вота на зрителите тази седмица ще се борят Валентин Кулагин, кулинарката Божана, Ева от „Тоника“.

СНИМКИ ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук