Райко, който мечтае за богата шведка, защото българките ставали само да перат мръсни чорапи

0
1810

Масово недоволство срещу Райко бушува в социалните мрежи. Преди няколко месеца 26-годишният младеж отсече, че българките стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата. И макар че доста време мина, дори и днес и жени, и мъже се дразнят на думите му и споделят статия за него, като се чудят каква жена заслужава той.

Българските жени стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата. Това грубичко твърдение прави младежът, който е от Пловдив, по местната телевизия.

Райко е решил да бъде само с богати чужденки. Той не иска българки в леглото си, защото според него те не стават за нищо. След като не спи отдавна с българки, Райко е решил да спи само и единствено с чужденки. Всъщност Райко не превъзнася креватните умения на чужденките, а ги цени като партньорки, “дори само за компания”. Според него те имат по-богата обща култура, говорят на повече теми, могат да му дадат това, което иска…

Българските жени не са конкурентоспособни на световния пазар на жените, е присъдата на Райко, който вече е основала група във “Фейсбук”, красноречиво озаглавена „Българките стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата“.

Как още като бил на 24 младежът вече напълно се е разочаровал от сънародничките си?

“Изгубиха ми голяма част от времето със себе си! Едната е бръмчалка, която излиза с теб само за да те използва. На друга единствената й идея е да излиза с теб, докато имаш пари и после без никакъв проблем ще замени с друг. Те се държат с мъжете все едно са последните жени на света, а това не е точно така”, обяснява той.

Според Райко българските жени съвсем целенасочено сами избират да са курви, а мъжете у нас се примиряват с това отношение – с изневерите, с това да бъдат подценявани или да бъдат зарязвани от жена и след дългогодишна връзка дори.

Мечтата на Райко е Швеция. За него там се намират най-яките жени на света. Той е решена да се ожени за шведка.

В момента той работи на автомивка в Лондон и казва, че се чувства щастлив. А за българки не ще ѝ да чуе.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук