Ром от Кресна със 17 дела за престъпления и търговия с дрога на малолетни се жалва че СИСТЕМАТА ГО УБИВА!

0
3988

В настаналия природен и политически студ, наистина е време да сгреем мислите си и да се отрезвим от упоята и манията на някои хора да се пишат „опозиционери“ и „революционери“… Информационна агенция www.toppresa.com изчака страстите да утихнат и проведе свое разследване свързано с един приятно мургав брат от Кресна. Припомняме:  На 4-ти януари, тази година публикувахме материала „Красимир Методиев от Кресна: Полицаят Ивайло Баладжанов ми нанесе побой, каза ми да напусна страната“ ,   В него разказахме историята на 37-годишният Красимир Методиев от гр.Кресна, който се оплака от полицейско насилие. От разказа на Красимир стана ясно, че униформен служител от полицията в Сандански му е нанесъл побой. Излязоха доста притеснителни факти, както и стари данни за обвинения в подобни действия за полицая Ивайло Баладжанов. Като майка закрилница кметът на Кресна, Николай Георгиев стоеше плътно и потдържаше ореола на светеца Методиев, за да докаже пред обществото първо че е върл опозиционер на днешната власт и второ – че „Системата го убива“ бедния и онеправдания българнски гражданин. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ КМЕТЪТ АНГАЖИРА МЕДИИ ДА РАЗДУХАТ СКАНДАЛА ПРИ ТОВА ФИНАНСОВО. Топ Преса подкрепи тази кауза, защото е чувствителна по тези теми, но след като семейство от село Сливница община Кресна област Благоевград  ни писа, останахме направо потресени. Оказа се че „моралния мургав стожер“ на кресненския кмет, бореца за справедливост, жертвата Красимир Методиев е обрал най нагло дома на въпросното семейство, с взлом и е съсипал имота им. За щастие „лошата Санданска“ полиция си е свършила работата в срок и той е осъден и е лежал в затвора за този обир. Случая със семейството в Сливница ни провокира, да поразровим около името на „жертвата“ Красимир Методиев и какво установихме уважаеми читатели : 

Колаж – ivomir

Човекът на кмета на Кресна, има 17 съдебни дела: за кражби, грабежи и наркотици едно от които е търговия на дрога с малолетни. Последната присъда потвърдено му му е за кражба на пари от къща от село Сливница, за което има присъда 3 години лишаване от свобода, която е изтърпял до средата на 2018г. Е определено това доказва едно – СИСТЕМАТА ГО УБИВА този човек. Смазва го и не му дава комфорт да краде, да разбива чужди домове, да продава нартокици на деца. И кметът на град Кресна е прав. Такива хора трябва да се толерират. Те хем и гласове ще му докарат, хем ще са лицата в заветната цел да съборим Бойко… За такива хора трябва да се плаща на медии да го вадят жертва! Повръща ни се уважаеми читатели!  Жал ни е за Вас, които сте принудени на гледате този театър. Да търпите поредното хвърляне на прах в очите. Болно ни е че в България стана модерно, всеки престъпник, да излиза пред медиите да плюе МВР и прокуратурата и ние да го слушаме, като че е Мартин Лутър Кинг. Модерно е щом извършиш престъпление да кажеш „Долу Бойко“ и „Долу Цацаров“ и да не лежиш в затвора и от рецидивист да се превърнеш в политически дисидент. Студено ни е уважаеми читатели… Вижте до къде падна опозицията – да няма хора и да прави рецидивисти свои лица на революцията. Срам за кмета на Кресна! Срам за избирателите на БСП! 

Уважаеми господин Георгиев, идете да обяснявате на семейството от Сливница, които може би са ваши избиратели, че тоя пич е свестен и не заслужава да яде бой. Идете на 17- те жертви на неговите престъпления по които е хваната и съден да обяснявате, че СИСТЕМАТА ГО УБИВА , гледайте в очите майките, на чиито деца е продавал дрога и им кажете, че Красимир Методиев е „светец“ и се бори за законност и справедливости че за това плащате на медии да го правят жертва от парите на общината, от данъците им.. . Стигнахте доното и ще ни проститудите със студения си ум! Ние направо сме сковани от студа на политическото безсилие и лицемерие, на манупилацията и провокацията… запалете мангала да се стоплим или включете печката на 4! Замръзваме! 

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

toppresa.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук