Румен Миланов: Само се преекспонира, Радева не е била в колата на НСО

0
22075

Няма спорни моменти за колата на НСО в насрещното, това е правителствено трасе. 

Това обяви пред Нова ген. Румен Миланов – бивш началник на „Пътна полиция“, Националната служба „Жандармерия“, НСБОП, Национална служба за охрана (НСО) и на БОРКОР.

„Няма спорни моменти, че автомобилът на НСО е спрял в крайна лява лента по посока на движението на столичния булевард „Фритьоф Нансен“, който е с еднопосочно движение“, посочи той.

Според него обаче случаят се преескпонирал и съпругата на държавния глава Румен Радев не е била в колата.

Припомняме, че за инцидентът беше съобщено в социалната мрежа „Фейсбук“. Гражданин е заснел клип, на който се вижда как служител на пътна полиция е спрял кола на НСО, която се движила в насрещното платно на движение.

На записа се виждат шофьор и жена, което даде повод за предположения, че става въпрос за колата на съпругата на президента Десислава Радева.

Ако след 2-3 часа отидем на същия булевард, ще видим два-три автомобила, които са спрели по същия начин„, констатира Михайлов и добави, че булевардът е част от правителственото трасе.

От цялата ситуация се вкарват политически компоненти, които бившият началник на „Пътна полиция“ и НСО не приема.

Когато се трепат големите мафиотски фамилии, никога не посягат на жената и децата, това го правят само кокошкарите„, отсече Миланов.

Когато автомобилът на НСО със светлинен и звуков сигнал, може да нарушава правилата за движение, като не застрашава безопасността на движението и живота на хората.

Трябва обаче да се знае с каква цел се прави това, посочи още Миланов.

Той призова, че трябва да се вземат мерки относно неправилното използване на режима за специално движение от служители на НСО.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук