САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Репортерка на БНТ 1 “изби рибата” с тъпия си репортаж

Толкова глупости излетяха от устата й, че чак посрамиха гугутките

0
80270

Обезумях тази сутрин, гледайки репортажите от БНТ: „От утре зелената зона за платено паркиране в София се увеличава с над 5500 места. Разширението на зоната се прави по искане на гражданите и се очаква да облекчи паркирането. Кои са районите, които от утре стават зелена зона, ще има ли увеличение на заплащането и предвиден ли е гратисен период за нововъведените зони“. Толкова ли? Карино къде ти е репортажът? И какъв е той ама, че нищо не ти се разбира ПФ.

По-тъпи и шеметно идиотски коментари на репортерите от БНТ цял ден вчера не бях чувал и виждал, но пирона в ковчега на простотията и непрофесионализма заби репортерката на БНТ 1 Карина Караньотова.

Та госпожицата вървейки задъхано не можеше да измисли един поне смислен въпрос. Толкова глупости излетяха от устата й, че чак посрамиха гугутките. Навираше микрофона в лицата на хората носещи уж думата, които вероятно искаха да останат насаме със себе си, вярата и надеждата, че Божията майка ще им помогне, и ги питаше защо сте тук!

Е, как защо? Ами нали виждаш, бе моме, защо! Не са дошли да ловят риба, а да изповядат вярата си. Та потресът беше голям и по останалите телевизии. Бе тези наричащи себе си журналисти не вдяват ли, че не може да отидеш бос на място на събитие, а трябва да се понапънеш малко и да се подготвиш. Не знаят ли как и кога се прави репортаж и се взема мнение от героите на репортажа?

Питам се, но отговор няма.

Тази на снимката изби рибата с тъпия си репортаж за още 4 района на София стават „зелена зона“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук