САМО В DAILYPRESS-bg.com! Хванаха двама непълнолетни младежи от град Роман на жп-гарата в Мездра, ограбили врачанин (СНИМКИ)

По случая е образувано досъдебно производство

0
81733
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS-BG.COM

Полицаи спипаха крадци, в опит за бягство на железопътната гара в Мездра, съобщиха от пресцентъра на МВР-Враца пред Информационна агенция „Дейли Прес“.

Вчера, около 15.00 часа, в районното управление в град Роман, чрез тел. 112 е получено съобщение от В.А. – дежурен ръководител движение на жп-гара Роман, която е заявила, че при нея се е явило лицето Д.Ц.Н. от Враца, което заявило, че малко преди това, негов познат му е нанесъл побой и му е отнел мобилния телефон на стойност 90лв. и сумата от 40лв. След като е отнел вещите и парите, крадецът се качил в бърз влак, пътуващ в посока град Мездра.

От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че съпричастни към грабежа са криминално проявеният 17-годишен Валентин Петров от Роман и малолетният 13-годишен Цветан Георгиев от село Крета, научи имената им Информационна агенция „Дейли Прес“ от свой източник в МВР-Враца. 

По информация на Информационна агенция „Дейли Прес“ те са задържани на гарата в Мездра със съдействието на служители на Зоналното жандармерийско управление – Монтана.

След като е заловен, Цветан Георгиев посочва мястото, където е скрил телефона, а отнетата сума е предадена доброволно от Валентин Петров.

Последният е задържан за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Снимка на Валентин Петров.
Криминално проявеният 17-годишен Валентин Петров
Снимка на Веселин Георгиев.
Малолетният 13-годишен Цветан Георгиев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук