СЕНЗАЦИОННО В ДЕЙЛИ ПРЕС TV! Акция на ГДБОП по време на парти на сериала „Лъжливи рими“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Малко след полунощ маскирани мъже нахлуха в заведението и арестуваха рапърите Зипо & Слаш

0
18000
Снимка: "Plovdiwood Ent."

Над 250 човека станаха свидетели на акция на ГДБОП по време на финалното парти на сериала „Лъжливи рими” в клуб W, град Пловдив. Малко след полунощ маскирани мъже нахлуха в заведението и арестуваха рапърите Зипо & Слаш, които са главни герои в първата българска хип-хоп продукция у нас.

Зрелищната акция се оказва добре измислена провокация от екипа на „Plovdiwood Ent.“ и режисьора на сериала- Стелиан Димитров.

Исках да организираме финално парти, на което хората не само да се забавляват, а и да влязат директно в сериала. Затова събитието премина като истинска продукция- с репортерка- която да интервюира гостите, фотографи и оператори, които да снимат през цялата вечер. Естествено, най-добрите кадри попаднаха в последния 13-ти бонус епизод на „Лъжливи рими”, разкри Стелиан Димитров.

Партито “Влез в сериала Лъжливи рими“ стартира с интервюта на входа от репортерката Гергана Профирова и премина под музикалния съпровод на един от най-добрите млади хип-хоп диджеи в страната- Dj Ganx и танците на Мимс Бонева и нейния балет “BiterZzz“. Преди да “бъдат арестувани“ рап дуета Зипо & Слаш нагорещиха атмосферата като изпълниха нa живo eдни oт нaй-oбичaнитe бг xип-xoп пecни oт минaлoтo, нo c нoв apaнжимeнт. Събитието бе белязано и от дебюта на Александър Будаков – „Животното“, който се качи за първи път на голяма сцена, за да представи дуетната му песен с рапърът Velvet „IN MY LAP“.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Снимка: „Plovdiwood Ent.“
Снимка: „Plovdiwood Ent.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук