СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ: Бито момче за сина на президента Радев: Той лесно се пали, много е агресивен!

Очаква се да бъдат иззети и записи от камерите, които са заснели мелето

0
84394
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ,                                                                          DAILYPRESS-bg.com / София

Скандални разкрития за поведението на сина на президента Румен Радев е
направил негов съученик от столично училище.

Момчето на име Александър Тагамлитски още преди година аламрира, че поведението на Георги Радев е опасно и той често го удрял.

Случаят стана известен, след като родители алармираха, че детето им редовно е заплашвано и тормозено от компания момчета от столичното 38-то основно училище, в която тогава е и Радев-младши.

Накрая се стига и до побой, но над друго дете – от пети клас, което седмокласниците
от тайфата на Георги набили. Тогава един от приятелите му бе изключен, но Според разкритията на един от потърпевшите обаче агресията е в нрава на Радевмладши и вероятно и затова се е стигнало и новия инцидент с негово участие в петък вечер (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Както медията ни съобщи по-рано днес, Георги Радев е бил сред основните биячи в меле в столичен клуб.

„Той много лесно се пали, много е агресивен. Повечето пъти, когато се случи да ме удари, е в час по физическо. На волейбол топката се удря в стената и след това в него и той почва да се заяжда с мен, все едно аз съм го ударил. „Заплашват ме! Много лоши думи използват, като например: „Ще те изколим”, „Ще ти счупим главата”, разказва един от потърпевшите от тормоза на компанията на Радев – Александър Тагамлитски.

Мерки обаче тогава не бяха взети и сега се стига до нов подобен инцидент.

Както Информационна агенция „Дейли Прес“ съобщи МВР проверява данните за инцидента в столичен клуб, който възникнал заради спор за момиче. Очаква се да бъдат иззети и записи от камерите, които са заснели мелето.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук