СКАНДАЛНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Корнелия Нинова черпи с тежка софра и луксозни напитки делегатите на конгреса на БСП (СНИМКИ)

Кой плаща цялата сметка също не е ясно, но тя никак не малка

0
14146
Снимка: www.news24-bg.com

Лидерката на БСП Корнелия Нинова търси подкрепа на пищен банкет в ресторанта на хотел „Рамада“ в столицата от делегатите на утрешния инфарктен предизборне конгрес на БСП, за да гласуват за нейната изключително спорна за самите социалисти „Визия за България“, предаде News24-bg.com като се ползват от Информационна агенция „Пик“.

Шефката на червената партия очевидно смята софрите за много убедително средство за печелене на доверие от социалистите, тъй като спретна невиждана маса за бленуваната си победа на парламентарните избори, с която се размина, а после и в началото на предишната паралментарна сесия организира мощно ядене и пиене в скъпарски хотел в с. Баня за червените депутати и отбран актив на БСП.

Преди месец пък отново ги събра на богата трапеза в ресторанта на същия хотел „Рамада“ за Коледа, където ще пируват и днес.

Пред медията Петър Кънев заяви пред колегите от „Пик“, че е болен от грип и няма да присъства на вечерята.

Един от делегатите заяви пред камерата на медията, че предстои да се приеме „Визия за България“, както и подготовката за евроизборите.

По повод интригата с водачеството на евролистата, мъжът заяви, че има органи, които игласуване, а той ще иска да чуе мнението редовите членове.

На вечерята в „Рамада“ пристигна и лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

Колегите от Информационна агенция „Пик“ бяха изгонени от охраната на хотела, тъй като целият хотел е бил нает от БСП, предконгресно. Въпреки, че екипът ни бе изгонен и нямаше достъп до делегатите и депутатите, пред столичния хотел се редяха лимузини, а както стана ясно цялата сграда е наета за Конгреса на БСП, което е прецедент. Кой плаща цялата сметка също не е ясно, но тя никак не малка. Само преди дни пък от партийната каса бяха заделени милиони, за да може социалистите да имат своя партийна телевизия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук