СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ В DAILYPRESS-bg.com: Шефката на „майките“ Вера Иванова в съдружие с арестуван за педофилия. Слави им дава милиони. Д-р Ивайло Василев обвинен от жена си, че насилвал 4-годишната им дъщеря

Още по-интересно е, че зам.-председател на Конфедерацията на Вера Иванова е не друг, а скандалният варненски стоматолог д-р Ивайло Василев

0
129359
Отляво надясно, изправени: Елеонора Петрова, Анелия Торошанова, седнали: Димитрина Русева и Вера Иванова

Шефката на прословутия „протест на майките“ Вера Иванова, постоянен участник в „Шоуто на Слави“, е в съдружие с арестуван и обвинен в педофилия, информират колегите от Информационна агенция ПИК.

Иванова се представя за председател на тъй наречената „Конфедерация за защита правата на децата – дружество, създадено в обществена полза“. Въпросното дружество няма официален сайт, а само страница във фейсбук. При проверка в Агенция по вписванията не можахме да открием негов ЕИК.

Не съществуват финансови отчети за дейността му.

Въпреки това миналата пролет Слави Трифонов обяви, че дарява приходите от концерта си в Лондон именно на Конфедерацията на Вера Иванова. Точната сума така и не стана ясна, но в медийни публикации бяха споменати 4 милиона лева.

Как и дали са осчетоводени тези пари, остава мистерия.

Предполага се, че именно с тях „майките“ финансират дейността си и се изхранват вече повече от половин година – тъй като не е ясно някоя от тях да има трудова дейност, да ходи на работа и да получава заплата.

Още по-интересно е, че зам.-председател на Конфедерацията на Вера Иванова е не друг, а скандалният варненски стоматолог д-р Ивайло Василев.

През юни 2016 г., след шестчасова акция на полицията, той бе арестуван в дома си
по обвинение, че насилва 4-годишната си дъщеричка.

В заповедта за задържането на Районен съд – Варна е посочено, че той дълго време е упражнявал сексуално, физическо и психическо насилие над детето. Като основен свидетел по делото се явява неговата бивша съпруга и майка на насиленото момиченце – Ружа Бояджиева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Източник: /pik.bg/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук