СЛЕД БОМБАТА НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Министър Боил Банов проговори пред медията ни за скандала с „Голямото плюскане” в Националната галерия: Взел съм всички мерки, знам откъде тръгва случаят

0
92933
Ñîôèÿ (11 àâãóñò 2017) Ìèíèñòúð Áîèë Áàíîâ ïðåäñòàâè äíåñ â çàëà "Êîëåãèóì" íà Ìèíèñòåðñòâîòî íà êóëòóðàòà ïðèîðèòåòèòå íà ïðàâèòåëñòâîòî â ñôåðàòà íà êóëòóðàòà . Ïðåñôîòî - ÁÒÀ ñíèìêà: Àñåí Òîíåâ (ÂØ)

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС, ДЕЙЛИ ПРЕС / София

„В момента съм в Брюксел. Каквото имам да коментирам, ще го коментирам, като се прибера“ – каза по телефона за Информационна агенция „Дейли Прес“ министърът на културата Боил Банов по повод скандала в Националната галерия, който стана известен като „Голямото плюскане” и за който вече Информационна агенция „Дейли Прес“ алармира още в петък (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

„Още вчера съм наредил директорът на Националната галерия Яра Бубнова да даде брифинг за всички, които желаят да чуят за какво иде реч и да обясни и да отговори на всички въпроси от какъвто и характер да са”, добави той.

„Взимам всички мерки, които са необходими и съм толкова наясно със случая и съм толкова наясно откъде тръгва…”, енигматично завърши министърът в отговор на въпрос дали ще направи проверка по случая и ще има ли наказани.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук