СРАМ! Млада наша надежда унижи спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“ – рекламира наркомания и дрога в Инстаграм (СНИМКИ)

Скандално!

0
8931

Младата българската спортна надежда Борислав Георгиев унижи по безпрецедентен начин легендарното спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“ в София, след като вече няколко години не спира да се хвали със своята наркомания из Инстаграм.

На десетки свои снимки публикувани в профила му в социалната мрежа Инстаграм (borislav georgiev77) бившата изгряваща звезда по лека атлетика не спира да рекламира марихуана и амфетамини, като поне на още толкова фотоса, самият той се е снимал надрусан до козирката.

Георгиев, който очевидно харесва себе си в образа на наркоман, от 2017 досега не спира да хвали наркотиците, като коментира фотосите си с „афоризми“ от типа „Ако не можеш да бъдеш щастлив, поне може да бъдеш надрусан“.

Според коментари в социалната мрежа, преди време Георгиев е бил една от надеждите на спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“ в сферата на леката атлетика, като постепенно обаче е пропаднал, след като се озовал в лапите на дрогата.

Преди време младежът дори имал медал от републиканско състезание, но днес това е само минало.

Приятели на Борислав от спортното училище не спират да се възмущават от своя доскорошен спортен колега, коментирайки, че той се е превърнал в едно от най-големите публични унижения не само за спорта, но и за цялата история на училище „Ген. Владимир Стойчев“.

„Нито учителите му, нито родителите му, нито органите на реда не се занимават с него. Всички са приели, че той е зависим от хапчетата и тревата, като затова не спира да се хвали с тях в Инстаграм“, коментира негов бивш приятел.

Нека припомним, че национално спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“ е средно общообразователно училище с обучение от шести до дванадесети клас. То е и първото спортно училище в София.

Открито е на 1 септември 1974 г. под методическото ръководство на ВИФ, днес НСА. От 1 октомври 1975 г. до 1997 г. е ведомствено училище “Чавдар” към МО и развива 30 вида спорт. От 1998 г. е държавно към МОН, а от 2003 г. – към ММС, сега Министерство на физическото възпитание и спорта. От 1987 г. училището неизменно е сред водещите в страната по постигнатите резултати в спортната и общообразователната подготовка. За ученици от провинцията е осигурено общежитие.

В 45-годишната история на СУ “Генерал Владимир Стойчев” възпитаниците на училището са спечелили 15 олимпийски медала и още 480 отличия от световни и европейски първенства и световни купи за мъже, жени, юноши и девойки.

Олимпийски медалисти, които са възпитаници на СУ “Генерал Владимир Стойчев” и шампиони на ЦСКА, са шампионката от Пекин`2008 в гребането Румяна Нейкова, двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба Мария Гроздева, първата олимпийска шампионка на училището Таня Богомилова, сребърните медалисти Весела Лечева (спортна стрелба) и Адриана Дунавска (художествена гимнастика) и носителите на бронзови отличия от олимпиади Мартин Маринов (кану-каяк), Диана Дудева (спортна гимнастика), Адриан Душев (кану-каяк), Евгени Щерев (карате) 1992 г. и Кирил Терзиев (борба свободен стил)

Скандалните фотоси, публикувани лично от Георгиев в Инстаграм, можете да разгледате тук:

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук