Само в ДЕЙЛИ ПРЕС! Полуголи, безсрамно разчекнати и оплискани в кръв НиЛо, Мегз и Гери-Никол втрещиха всички (СНИМКИ 18+)

Мегз пък втрещи мрежата като се появи полугола, окървавена и бременна в кухнята

0
17325
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Репортер по темата: Бойка НОНЕВА, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

Броени часове остават до Хелуин. Макар да не е български празник, у нас доста хора се радват да се позабавляват, като се маскират в необичайни дрехи и си придадат страшна визия. Разбира се родният хайлайф също не прави изключение. В случая обаче звездите повече наблягат на това да са креативни, нестандартни и секси.

Ето защо сред най-предпочитаните персонажи за превъплъщение са вещица, жената-котка, медицинска сестра и т.н. 

И макар празникът още да не е минал, някои от най-нашумелите имена вече показаха в социалните мрежи как ще изглеждат.

Припомняме, че както Информационна агенция „Дейли Прес“ писа Николета Лозанова за пореден път показа, че няма никакви задръжки и се разголи за предстоящ празник. Приятелката на вратаря Николай Михайлов подпали социалните мрежи с нови секси снимки във връзка с Хелоуин. Тя показа изключително провокативен костюм за празника. Николета на практика си е чисто гола с прозрачно боди, а на зърната си е сложила лепенки.

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз пък втрещи мрежата като се появи полугола, окървавена и бременна в кухнята.

Певицата Гери-Никол също заложи на нестандартното. Тя се е маскирала като медицинска сестра, която държи огромен ятаган в едната си ръка и бебе в другата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук