Сега всички споделят това, а Вайбър и Фейсбук прегряха! Любимият актьор на България – Димитър Рачков

0
1680

На 18 септември рожден ден празнува любимият актьор на България – Димитър Рачков!

Той е роден е на 18 септември 1972 г. в Бургас

Днес рожден ден празнува българският актьор и телевизионен водещ Димитър Рачков. Той е роден е на 18 септември 1972 г. в Бургас. Завършил НАТФИЗ през 1995 г. Работил е в сливенския драматичен театър „Стефан Киров“, варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров“ и в Малък градски театър „Зад канала“.

От 1998 г. е в трупата на Народния театър „Иван Вазов“, а зрителите го познават от спектаклите „Вражалец“, „Хъшове“, „Декамерон“, „Самолетът беглец“, „Службогонци“ и много други.

Рачков стана известен с ролите си в предаването „Клуб НЛО”. Присъединява към екипа на „Господари на ефира” през 2004 г., като за първи път се появява в тандем с Васил Василев-Зуека.

В годините негови „ефирни партньори” са били Руслан Мъйнов, Валентин Танев и Мария Игнатова. Именно той е гласът на „Бай Брадър“, чийто бургаски говор прави образа още по-колоритен. Рачков участва също в предаването „Пълна лудница“, а заедно със Зуека са водещи и на хитовото предаване „Като две капки вода”.

Носител на награда за мъжка роля от Театралните празници „Благоевград`99“, както и на „Аскеер“ 2000 за изгряваща звезда за Мъжът в „Самолетът беглец“.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук