Сензационно разследване на DAILYPRESS-bg.com! Ето с каква дрога се е друсал Северин Красимиров (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Източници на Информационна агенция "Дейли Прес" от разследването разкриват, че Северин вероятно е поел от най-евтиния вариант от дрогата

0
209300
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Разследване: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС 

„Crystal Speed“, наричан още „Meth“ или просто „Crystal“ – това е дрогата, с която се е друсал Северин, преди да убие по зверски начин Виктория. Това научин сензационно Информационна агенция „Дейли Прес“.

Ключови се оказват показания на дилър в чалготека, която се намира в ромския квартал „Селеметя“. Той е приятел на Северин и разказва как му продал опасната дрога, след което двамата продължили да пият в клуба, в който се празнувал рожден ден.  

Въпросната дрога, която е приета от Северин, е сред най-опасните и има ужасяващи последствия върху организма, особено, когато се смеси с алкохол, разбра още Информационна агенция „Дейли Прес“.

Този метамфетамин спада към наркотичните вещества, но има много повече „предимства“ от всичко познатодосега: снабдяването с наркотика не представлява проблем, той е сравнително евтин, има дълготрайно въздействие и се произвежда много лесно, показва справка на репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ в социалните мрежи.

Източници на Информационна агенция „Дейли Прес“ от разследването разкриват, че Северин вероятно е поел от най-евтиния вариант от дрогата. В този случай Обикновени противогрипни таблетки, съдържащи псевдоефедрин, се смесват със запалителни течности. Противогрипните таблетки се купуват без рецепта. В някои нарколаборатории добавят и фино смлени парчета стъкло. Стъклените частици и други корозионни съставки нараняват лигавицата и така ускоряват стимулиращото въздействие на наркотика.


Image result for дрога "Crystal"
Дрога „Crystal“

Специалисти по наркотиците и въздействието им върху организма разкриват преди време, че Crystal  може да бъде приеман по най-различни начини – някои го смъркат през тънки тръбички, други го пушат с лула или го разтварят във вода. А при инжектиране Crystal въздейства след по-малко от 5 минути. Наркотикът освобождава т. нар. хормони на щастието – адреналин, норадреналин и допамин. Това води до повишаване на самочувствието, като същевременно чувствителността към блоки намалява.


Related image
Дрога „Crystal“

Притъпено е също така усещането за глад или жажда.

Източници от разследването разкриват още пред агенция „Дейли Прес“, че купената в петък вечерта в русенската чалготека дрога е сред ключовите улики, довели до разплитането на убийството на Виктория Маринова в Русе. Изнасилвачът ѝ Северин Надеждов я взема от дилъра 12 часа преди престъплението.

В събота преди обед си тръгват заедно, след като купонът се е преместил от чалготеката в близка къща. Разделят се край реката – до входа на парка в града. 

Часът е малко след 10,30 в събота, 6 октомври. По това време журналистката Виктория Маринова точно си тръгва от заведение, в което е пила кафе със свои приятелки. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

СНИМКИ НА СЕВЕРИН КРАСИМИРОВ ВИЖТЕ ТУК:

Снимка на Selaydin Remiksa.
Северин Красимиров
Снимка на Selaydin Remiksa.
Северин Красимиров
Снимка на Selaydin Remiksa.
Северин Красимиров
Снимка на Selaydin Remiksa.
Северин Красимиров
Снимка на Selaydin Remiksa.
Северин Красимиров
Снимка на Selaydin Remiksa.
Северин Красимиров

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук