Сидеров ориентира Захариева как стоят нещата в света

0
3059

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров иска да си поговори с външния министър и да й обясни как стоят нещата в света.

Пред медиите в парламента той сподели впечатленията си от вчерашната изява на Екатерина Захариева по темата за глобалния пакт за мигрантите на ООН. Припомняме,че Захариева взе участие в съвместното заседание на външната и на вътрешната парламентарна комисия.

Има няколко теми, по които тя търпи критики, изтъкна атакистът. Тя е млад човек, може да седне да си поговорим да ѝ кажа как вървят нещата в света, покани я Сидеров, като обясни, че има чувството, че първият ни дипломат изпуска някои тенденции.

Сидеров видя завой в политиката на управляващите за пакта за мигрантите от вчерашното заседание на външна и вътрешна комисия.

На Коалиционния съвет казваме, че пактът не трябва да се подкрепя и премиерът се съгласява с това, изведнъж във външна комисия се говори нещо друго, недоволен е лидерът на „Атака“.  Това е лош знак към хората и външните ни партньори, смята още той.

Сидеров обясни: Затова и смятам, че по някои теми трябва да си поговорим с Екатерина Захариева, за да погледне тя по-балансирано на геополитическите тенденции в света.

Припомняме, че миналата седмица БСП поискаха премиерът Бойко Борисов да дойде в парламента и да обясни позицията на правителството по отношение на присъединяването към глобалния пакт за мигрантите на ООН.
По-рано сутринта от Красимир Богданов от ВМРО предупреди, че с присъединяването си към пакта рискуваме България да бъде наводнена от мигранти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук