Скандалът се разраства! Българка развя „К*р“ и „Х*й“ пред Хеопсовата пирамида (СНИМКИ)

0
2965

Вчера цяла България бе потресена от снимки, които обиколиха социалната мрежа. От тях стана ясно, че на Хеопсовата пирамида в Египет се е появил надпис „Локо 2019“.

Жената, която разпространи тези снимки в социалната мрежа се казва Мина Димитрова.

В сутрешния блок на България он Ер тя направи нови скандални разкрития за това какво точно се е случило с Хеопсовата пирамида, която е последният запазен архитектурен паметник от Седемте чудеса на света и най-известната пирамида в света.

„Направо съм потресена от този вандалски акт. Горещо се надявам, че не е Локо София или Локо Пловдив, а Локо Новосибирск или Локо Москва. Отвратително, грозно и безобразно е това, което видяхме. То явно е човешка съдба, а не българска. Защото камъните там бяха изписани и с други гадости“, каза жената.

Тя поясни, че заедно с мъжа й заминали с туристическа група за Египет с идеята, че няма как да не видят едно от Седемте чудесата на света.

Мина поясни, че верни на българския лаф „Ходи пиши нещо на света и да си ходим“ тя и мъжът и си били направили ламинирани листчета, на които пишело „Локо София“; „К*р“; „Х*й“ и други скандални неща.

„Снимахме се с тези табели пред различните културни обекти, включително и пред Хеопсовата пирамида. Но тогава екскурзоводът ни каза: „О, Вие сте се подготвели, но някой вече си е остави отпечатъка“, спомня си жената.

Мина поясни, че в момента дори се срамува от нейните надписи, след като е видяла какво е пило изписано на самата пирамида: „Срамувам се от собствената си шега“.

blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук