Смъртта на двама влюбени, които изглеждаха идеалната двойка, шокира мрежата (СНИМКИ)

0
343
Млада двойка от Калифорния, 23-годишната Мишел Авила и нейният 20-годишен приятел Кристиан Кент, починаха от свръхдоза наркотици. Изданието „Метро“ отбелязва, че отстрани влюбените са изглеждали като „реклама на перфектната двойка“. Те непрекъснато показвали щастието си в Instagram.

Телата на младите хора са били открити от майката на Авила Адриана. Те лежали в прегръдките си в стаята на Мишел. В нощта преди смъртта си двойката посетила парти в дома на приятел, но не участвали активно в забавлението. Мишел и Кристиан и Кент не са консумирали алкохол поради това, че приемали предписани противогрипни антибиотици.

Младите хора се срещали малко повече от година. Те се запознали в кафенето, където работела Мишел. Двамата влюбени имали общи интереси, по-специално те харесвали много сърфирането. Бащата на момичето разказва, че е бил убеден, че дъщеря му и приятелят й живеят „прекрасен живот“. Той е опустошен и признава, че обвинява себе си за това, че не е успял да разбере за приемането на наркотици от Мишел.

Майката на момичето потвърждава, че никога не е забелязала наркотичната зависимост на дъщеря си. Родителите смятат, че случилото се показва, че не всичко, което е съвършено на пръв поглед, е наистина такова. Според роднините на двамата, те изглеждали щастливи и безгрижни на страниците на Инстаграм, целувайки се на плажа, държейки си ръцете. Техните снимки не показвали никакви проблеми в живота.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук