Студент направи вълшебен ремонт на порутен апартамент в панелен блок, тези СНИМКИ ще ви шашнат!

0
877

Трудно е да се повярва, че на тези снимки става въпрос за един и същи апартамент. Млад мъж обаче наистина е положил нечовешки усилия, за тази чудна метаморфоза. Студентът сподели някои от тайните си.

Апартаментът е проектиран според основните предпочитания и навици на младежа, който ерешил да се нанесе там. Всичко е било планирано близо 4 месеца. „Когато хората видяха какво порутено жилище съм купил, се смяха и щяха да получат удар за какво съм си дал парите”, признава той и добавя „Всичко изглеждаше като след земетресение.”.

За да увелича пространството, като за начало реших да комбинирам кухнята с коридора. В помещеието зад спалнята пък планирах да направя гардеробна.

„Снимките на обзаведения апартамент не са крайния резултат. Още не съм сложил своите вещи вътре и не съм вдъхнал на жилището уют”, добавя младежът.

Това е първият ми ремонт, първият ми апартамент. Оформлението, цветът, стилът… всичко бе избрано и създадено специално за мен. Резултатът мисля, че ще смае и вас./jenata.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук