ТЕМАТА НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Конференция Приобщаващо образование 2018 се провежда в НДК (СНИМКИ)

Интерактивна дискусия по актуални въпроси, свързани с предизвикателствата пред приобщаващото образование в България ще се проведе за първи път

0
6282
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София, НДК

За шеста поредна година международнипт форум за приобщаващо образование в страната -Конференция Приобщаващо образование 2018 се провежда в момента в зала 6 на НДК, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Тази година фокусът е върху темата за екипността, какви са отделните роли на отделните участници в процеса и как да се подобри взаимодействието помежду им.

Специални гости на събитието са д-р Бриджит Уолкър и проф. Дъглас Чийни от Вашингтонския университет, които ще говорят за това как се изграждат училищни лидерски екипи, както и за приобщаващото образование отвъд специалните образователни потребности. А проф. Давид Родригес от Лисабонския университет ще изнесе презентация на тема „Приобщаване или как да конструираме самолет, докато летим“.

По време на форума ще бъде представена за първи път и книгата на Карън Ан Томлинсън – „Диференцирано преподаване в академично разнородни класни стаи“.

Интерактивна дискусия по актуални въпроси, свързани с предизвикателствата пред приобщаващото образование в България ще се проведе за първи път.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com)
Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук