Такова нахалство от години не е имало във ВИП Брадър! Ванко 1 изби рибата: Мога да ви чукна дупенцата, но не съм педеруга! (СНИМКИ)

0
1877

Рапърът Ванко 1 се опълчи на правилата и отказа да изпълнява мисия, възложена от Биг Брадър. Музикантът трябваше да участва в специална хореография. Танцът на единия отбор бе „Флинстоун“ в ръцете на Диона и Кулагин, а на втория „Ръбъл“ – на Яна. Още докато гледаше двамата си хореографи Ванко 1 не спря да мрънка, че е невъзможно да се справи с такива кръшни движения.

„Вижте, може нещо да се раздвижа отзад. Ако има костюми обаче, аз съм аут. Не може да ме гледат внуците като педеруга“, отсече бившият пандизджия.  „Мога да ви чукна по дупенцата, ако това ви устройва“, пошегува се след минути той. Разединението в отбор „Флинсоун“ бе на всички нива. Скандалите между Диона и Кулагин не секваха, Божана се разрева, а Ева просто отказа да влиза в поредния рунд на спорове. Отбор „Ръбъл“ пък тренира задружно под ръководството на съпругата на Петко.  „Аз това няма да го направя, това няма как да стане. Ще гладувам, ако трябва, за да се реванширам пред отбора. Това са мои принципи. Не искам моите внуци да ме гледат като жена, това е унижение. Все едно да накарате на една жена да пръдне“, заяви Ванко 1 в изповедалнята. Биг Брадър реши да вземе крайни мерки заради отказа на Ванко 1 да участва в играта:

„Участието в мисии е задължително. Заради отказа на Ванко да участва в мисията, Биг Брадър отнема всичките му права като редовен съквартирант във ВИП Брадър 2018 – губи правото си да номинира и да бъде номиниран. Няма право да участва в никакви задачи или партита в Къщата. От този момент Ванко вече няма никакви права и задължения като съквартирант във ВИП Брадър 2018.“ Мястото на Ванко бе заето от Стефан.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук