Тодор Стефанов е новият главен редактор на най-новата медия News24-bg.com

ОЧАКВАЙТЕ ПОДОБНОСТИ!

0
94750
Журналистът Тодор Стефанов

Вече бившият журналист от Информационна агенция „Дейли Прес“ Тодор Стефанов поема нов пост главен редактор на нов български сайт за новини News24-bg.com.

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е първият представител на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”.

Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина.

Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого.  Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи.

Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.

Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДОБНОСТИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук