Трагедията е голяма! Мрежата ридае заедно с годеницата на загиналия син на Златко Баретата, заради трогателната ѝ изповед (СНИМКА)

0
6357

Измина близо месец след трагедията със сина на Златомир Иванов-Златко Баретата. Възлюбената му Никол Тилева обаче не може да се съвземе, научи Информационна агенция „Дейли Прес“. Почернената девойка трудно преживява смъртта на любимото си момче и ридае безутешно над спомените щастливите си мигове с Алекс.

„17.11. „Ако беше сълза щеше да си в очите ми. Ако беше цвете щеше да си ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми! бях птица щях да пея за теб, но не съм птица, а съм момче, което те обича!!! През ветрове и бури, през огън и вода, сърцето ми докрай е твое… Докрай дори и след смъртта! И в друг живот ще те намеря и пак сърцето си ще ти даря!“ А.И.“, гласи един от последните постове на Никол.

От Информационна агенция „Дейли Прес“ припомняме, че Алекс Иванов почина на 21 срещу 22 октомври, след като седмица по-рано изпадна в кома. Първородният наследник на Златко Баретата имаше рядкото белодробно заболяване, известно като муковисцидоза. Тя се проявява в детска възраст и се характеризира с нарушена функция на екзокринните жлези, като се дължи на генна мутация. От деня на раждането му до преди месец Златомир Иванов не пестеше средства, за да спаси сина си, но в крайна сметка скъпоструващите лечения в Университетската болница в Хайделберг, в Дюселдорф и в Белодробния медицински център в град Есен, признат за най-добрия в света за белодробни и респираторни заболявания, с удължиха живота му.

Снимка на Nicole Toleva.Снимка на Nicole Toleva.Снимка на Nicole Toleva.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук