ФОТО БОМБА В DAILYPRESS-bg.com! Корнелия Нинова се опъна с ботокс като Лили (СНИМКИ)

Лидерката на БСП избягала за разкрасителни процедури след скандала „Есемесгейт”

0
22133
Снимки: retro.bg

Лидерката на БСП Корнелия Нинова е минала през разкрасителни процедури навръх скандала в столетницата с изпращаните до премиера Бойко Борисов есемеси, който самата тя завъртя.

Веднага след гигантския трус сред социалистите покрай нейните обвинения към червени депутати, че искат услуги от Борисов с есемеси, Нинова изчезна за 3-4 дни и когато се появи отново, беше с видимо опъната кожа на лицето и освежена физиономия.

Според приближени на синьо-червената лидерка на БСП тя е преминала през козметични процедури за опъване на бръчки и подмладяване на цялото лице чрез ботокс и хиалурон. Сега по и без това валчестото ѝ лице няма никакви следи от напредващата ѝ възраст, но подпухването от процедурите заобля още повече и без това топчестата ѝ физиономия. Лидерката е с видимо набъбнали и изгладени устни, няма помен и от бръчките около носа и очите.

Припомняме, че Нинова заформила скандала по време на заседанието на парламентарната група на БСП на 25 септември, нападайки депутатите с безадресното обвинение, че пращат есемеси на Бойко Борисов, с които му искат лични услуги. Нинова твърди, че премиерът ѝ препратил съобщенията.

За тези обвинения обаче се разчу чак на последвалия съботен пленум на партията същата седмица, а знакови социалисти като Атанас Мерджанов, Ангел Найденов, проф. Ваня Добрева, Красимир Янков, Антон Кутев, Александър Симов и други публично настояха Нинова да съобщи имената на просителите пред Борисов.

Тя обаче си замълча, както мълчи до ден днешен, и веднага след пленума изчезна от публичното полезрение. Зорки наблюдатели заподозряха, че просто се е скрила, посрамена от гнусната си интрига, тъй като през това време сред депутатите и в цялата партия настъпи мощен взрив от параноя, при която всеки подозираше всеки, както обясниха някои социалисти и пред ПИК.

Докато социалистите се дебнеха по кьошетата и се подозираха във всички смъртни грехове и най-вече в най-големия за тях – да си общуват с Борисов, оскандалената им лидерка не се зае с тяхната репутация или с репутацията на партията си, а с повяхващата си хубост, която натори с ботокс и хиалурон, та дано покрай скандалите и тя да избуи отново.

Сравнявайки Нинова с други ремонтирани дами в публичното пространство, обаче не може да не ѝ се признае, че проявява мярка и вкус, защото видимите следи от козметичната намеса са доста деликатни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук