ШОК В ДЕЙЛИ ПРЕС! Баща преби до смърт сина си хомосексуалист в Турция

Майката отрича: "Ако беше гей, аз щях да го убия със собствените си ръце

0
108856

Убийство на хомосексуален младеж, извършено от собствения му баща, вероятно заради сексуалните му наклонности, потресе Турция, съобщава новинарският сайт „Хюриет дейли нюз“, цитиран от БТА.

Подозира се, че 17-годишният Рошин Ч. от югоизточния турски окръг Диарбекир е бил убит хладнокръвно от баща си в съучастничество с двамата му чичовци, след като бил жестоко пребит.

Тялото му е било намерено изхвърлено край пътя близо до болница. Бащата с инициали М.Ч. признава, че е убил сина, но отрича причината да е неговата сексуална ориентация.

По думите му случаят е инцидент вследствие на случаен изстрел.

Родителят казва, че търсел сина си, който изчезнал 10 дни по-рано, с единственото намерение да го „излекува“.

По-малкият брат на Рошин Ч. обаче представи пред съда различна версия на случая. „Чичо ми ми каза: „Аз ще го убия, ти поеми вината. Ще го изхвърлим на пътя“. Отказах“, разказал братът на убития.

Същата вечер чичото наредил на бащата на хомосексуалното момче да убие сина си, защото в противен случай той щял да убие него самия.

Малкият брат е признал, че се е обадил на приятел на убития, за да разбере къде е, и съобщил тази информация на баща си. По време на показанията момчето бе прекъснато от майка си, която заявила, че „той не знае какво говори“. Пред репортери след това майката казала: „Ако беше хомосексуалист, аз щях да го убия със собствените си ръце. Вие (репортерите) ни посрамихте“.

Прокуратурата поиска миналия месец доживотен затвор за тримата заподозрени. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук