Шокиращи разкрития и брутална нова теория за мистериозно изчезналия полет MH370 – става въпрос за масово убийство!?

0
9118

Пилотът на самолета Боинг 777 от полет MH370, който изчезна 4 години, явно се е опитал да заблуди радарите, преди самолетът да изчезне, смятат следователи след направени симулации.

БЛИЦ припомня, че всички усилия самолетът на Malaysia Airlines MH370 да бъде проследен и открит се провалиха и местонахождението му остава мистерия.

Отвличане от извънземни, удар на Северна Корея и застрахователна измама са някои от теориите за безследното изчезване на летателната машина. Новата хипотеза твърди, че пилотът на самолета Захари Ахмад Шах е отвлякъл самолета и е летял извън зоната на търсене.

Канадецът Лари Вайнс, който разследва катастрофата, винаги е твърдял, че Шах е излязъл от маршрута преди да извърши това масово убийство. Според него това е самоубийствена мисия, включваща „умишлено“ и контролирано падане в Индийския океан.

Освен пилота, загинали са още 239 души, които са били на борда.

Според екипа на Вайнс, той ще успее да докаже теорията си за изчезването на самолета. Според него пътят на полета е минавал близо до Пенанг и е бил избран, за да заблуди радарите и операторите да вярват, че самолетът ще кацне.

За доклада си разследващият използва цивилни радарни данни, които станаха публично достъпни през април 2018 година. Те дават информация за това как МН370 е преминал след като транспондерът е бил изключен около 17.20 UTC.

Според доклада самолетът е преминал на север от летище Кота Бару, прекосил е Малайзийския полуостров в югозападна посока, преминал е на юг от остров Пенанг, обърнал е на северозапад и е прелетят пролива Малака.

Разследващи посочват, че за да се разбере какво би могло да бъде въздействието на автопилота при определянето на маршрута е направена симулация с помощта на Microsoft Flight Simulator. Според доклада, маршрутът на MH370 близо до Пенанг може да бъде повторен от автопилота и маршрута на полета до Пенанг съвпада с изображението от военния радар в пролива Малака, който никога не е публикуван официално.

Разследването установява още, че компютрите на самолета са били програмирани преди машината да завие на северозапад към пролива Малака.

Докладът разсейва теориите, че на самолета е избухнал пожар или са отказали системите му.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук