Агенция „Дейли Прес“ и „БГНЕС“ с най-бърза реакция при отразяването на животновъдите които бяха на протест пред МС

Информационна агенция "Дейли Прес" е цитирана от над 41 национални и регионални медии, които се позовават на информацията на нашите репортери

0
28211
http://www.dailypress-bg.com/

С непрекъснатите преки включвания, коментари на хората и подробната информация, която предостави на своите читатели през последните дни, Информационна агенция „Дейли Прес“ изпревари всички национални медии в реакцията си при отразяването на животновъдите които излязоха на протест в центъра на София в сряда.

Медията ни е цитирана от над 41 национални и регионални медии, които се позовават на информацията на нашите репортери. Повече от 40 електронни медии използваха снимковите материали и кадрите, заснети от Информационна агенция „Дейли Прес“ и Информационна агенция „Бгнес“ на мястото на събитието.

Сред тях са: „Флагман“, „БургасИнфо“, „Блиц“, Нова Загора-нюз, Новината.БГ, Информиран.БГ, ПИК, Факти, Plovdiv24, Varna24, Струма, Дунав мост, Зарата и мн. др.

Image result for Дейли Прес

Информационна агенция „Дейли Прес“ благодари на всички колеги за коректността при позоваването на нашата информация и при използването на снимковите ни материали.

Медията ни ще продължи коректно и безпристрастно да информира своите читатели в социалните мрежи и здрителите на „Дейли Прес“ ТВ по важните за обществото теми, а нашите репортери, както винаги, ще отразяват първи събитията от всички горещи точки.

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук