Адвокат №1 вдига сватба №3

0
2093

Шефът на Адвокатската колегия в Пловдив Стефан Левашки днес ще промени статуса си във Фейсбук от обвързан в married. Адвокат №1 под тепетата вдига сватба №3 с детската си любов – хубавата Елена. Стилното тържество ще бъде в хотел в Пещера, тъй като корените и на двамата са от там. Родителите им преди години  имали съседни вили в курорта „Св. св. Константин и Елена“, където Стефан и Елена играели по цяло лято с връстниците си, съобщава „Марица“.

Адвокатът и издателката се разминавали няколко пъти в живота си. Тя има един брак зад гърба си и две деца. Той – два брака и един син. Сега обаче и двамата вярват, че са намерили точния човек. Левашки признава, че тежко е преживял раздялата с втората си съпруга – адвокат Даниела Кърджалийска, ала сега е по-щастлив от всякога. „Правото дава достатъчно възможности и ако човек не може да диша партньора до себе си, по-добре да си намери нов“, съветва клиентите си Стефан Левашки и сам дава пример за това.

Стилното тържество ще е в камерен състав. За да подкрепят родителите си в този важен момент, до Стефан ще застане синът му от първия брак Ангел, а до Елена – дъщеря й Севда. Синът й Андрея няма да успее да дойде от Англия. Най-щастливи със сигурност ще бъдат майките на младоженците, които са приятелки от няколко десетилетия. Бащата на Елена Семерджиева, уважаван лекар, навремето е пратен в концлагер в Белене. Не дочаква мига да види дъщеря си щастливо омъжена за адвокат Левашки. Специално за сватбата от Китай пристига сестра й Мира заедно със съпруга си Дмитрий Янишевски.  Кумове ще са известните медици от Велинград д-р Стефка и Христо Масларови.

Сватбените халки ще са класически – в бяло и жълто злато. Засега най-строго пазената тайна от младоженеца е дали булката ще е в бяла рокля, или ще го изненада в стил: Традициите не са това, което бяха.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук