Адв. Иван Денев от „Справедлива България“ се притече на помощ на бедстващите от село Слатина

0
133

Адв. Иван Денев от „Справедлива България“ се притече на помощ на бедстващите от село Слатина. Това стана ясно от публикация във Фейсбук на журналиста Димитър Байрактаров, който написа следното:

„Днес още един голям българин показа, че има огромно сърце, което не може да остане безчувствено към бедата, която сполетя хората от селата Слатина, Богдан, Каравелово и Трилистник. Знам, че неговата скромност е пословична, но за добрината трябва да се знае. Този човек се казва Иван Денев и е от Велико Търново. Съдбата ме запозна с Иван по много трагичен повод, свързан със загубата на 19-годишният му син Христо. Горд съм, че съдбата ни събра и в каузата за Справедлива България. Иван Денев днес оказа своята помощ на пострадалите хора с дарение от храни и консумативи. Той констатира и липсата на химически тоалетни, която е крайно наложителна в засегнатите от бедствието села.

Иване, ти си истински БЪЛГАРИН! Огромни адмирации и към всички знайни и незнайни българи, които се притекоха на помощ на пострадалите хора. Солидарността и съпричастието на българите са живи!“

Припомняме, че по-рано Димитър Байрактаров също оказа помощ на бедстващите, за което също се разбра от социалните медии. Припомняме, че адв. Иван Денев е водач на листите на коалиция „Справедлива България“ във Велико Търново и Габрово, а Димитър Байрактаров е водач на листите в 25 – МИР София град и 26 -МИР София област. Видно е, че двамата са загърбили предизборната си кампания, за да помогнат с каквото могат на пострадалите от наводнението наши сънародници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук