Азарей с мрачни видения за лунното затъмнение и резултатите от изборите

0
3120

Някои от партиите ще се опитат да копират поведение и идеи на своите съперници, посочва астрологът

На 10.06.2021 г. в 13:54 ч. ще се състои новолунието в зодиакалния знак Близнаци. Близнаците се отличават с жив ум и остроумие. Те са блестящи и творчески личности, с усет към промените. Обичат да експериментират. Имат силата да са въздействащи. Смятат себе си за авторитети. И дори си вярват! Нали?

Новолунието ще ни донесе и частично слънчево затъмнение. Необходимо е органите на реда да са по-внимателни. Може да се очаква изблик на неконтролируема енергия и емоционална нестабилност, особено ако някои хора се увлекат в празненства и купони.

Изборите, които предстоят ще са повлияни от затъмнението и няма да улеснят гласоподавателите при тяхната ориентация. Някои от партиите ще се опитат да копират поведение и идеи на своите съперници. Ще успеят онези, които по-добре лавират.

Ще се опитат да потулят големи далавери в държавата и всячески ще се стараят да дискредитират настоящите управляващи.

Съседните ни страни ще допуснат грешни ходове в своята политика към България. Външнополитическата ни стратегия е препоръчително да бъде принципна, твърда, но дипломатично етична. От полза ще бъде да се проявява финес, сръчност и дискретност.

Управител на зодиакалния знак Близнаци е посланикът на боговете – Меркурий. Шегобиецът, който може да се измъкне от всичко. Подвластните на него обичат да са в крак с модата. Въодушевява ги всеки миг, който им носи вятърът на промяната. Късите пътувания са тяхната територия.

Те обичат медиите, разговорите, срещите, документите и всичко, което ги кара да са свързани с някого. Околните могат да останат с впечатление, че Близнаците са в един непрекъснат разговор. А това е техният начин на съществуване. За тях общуването е като дишането.

Към сърдечните въпроси през идния лунен месец подхождайте с разум. Дори ако възникнат трудности и кризи, погледнете обективно и анализирайте собствените си реакции. Това ще ви успокои и ще ви даде по-трезво решение на проблемите.

Напишете желания за вас, за рода ви, за народа ни, за човечеството, за Земята! Цялото копнее за вашия копнеж за Добро!
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Везни и Водолей. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Риби, Стрелец и Дева.

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това кои от тях са се сбъднали?

Все пак е нужно усилие и от ваша страна!
Темите върху, които може да се фокусирате, са следните:
Къси и кратки пътувания;
Образование, обучение, преквалификация;
Благоприятстват се взаимоотношенията между братя, сестри, братовчеди и близки родственици;
Кореспонденция, договори и документи;

Раждане на идеи;
Приспособяване към новите условия.

Желая ви здраве и успех!
Азарей – Консултант Астролог

Източник: Стандарт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук