Ако Московски остане министър, това е гавра с паметта на загиналите

0
399

АКО МОСКОВСКИ ОСТАНЕ МИНИСТЪР, ТОВА Е ГАВРА С ПАМЕТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ И БОЛКАТА НА ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ!

След подадените три оставки заради „политическата отговорност“ за катастрофата в искърското дефиле при която загинаха 17 българи и десетки бяха ранени, изведнъж се заговори, че оставките на някои от министите нямало да бъдат приети.

Гледали сме този грозен и жалък театър. Гледахме го с Боршош миналата година, който Борисов го върна на работа, след като бе уволнен за корупция, гледахме го при оставката на Делян Добрев при КУМгейт, гледахме го при оставката на Теменужка Петкова при ЧЕЗгейт и Гинка, гледахме го при оставката на социалният министър, след „Да ми се махат от главата“ и протестите на майките на деца с увреждания…

Нагледахме се. Народа иска справедливост, а не имитация на действия, лицемерие и измами.

Сега е друго, при предишните случаи сатваше дума за тежки измамни и корупционни схеми, но поне преки жертви нямаше. Сега има 17 трупа. И действията на управляващите са долна мерзост. Сега стана ясно, че смъртта на 17 българи се дължи на корупцията, безхаберието, алчността и наглостта на управляващата ни мафия и слугите и. И за смъртта на тези хора се дължи не само политическа отговорност, но и наказателна до най-високо ниво в държавата! Вместо това, управляващите, хвърлиха прах в очите на хората, за да свалят напрежението и сега се опитват да избягат дори и от политическата отговорност! Това е гавра с паметта на загиналите и болката на близките им!

Московски почти три месеца мълча по повод гладната стачка на Босия.А ако го беше чул и бяхя взети мерки можеше и да не броим трупове. Наглостта му стигна до там, че да подаде Жалба срещу БОЕЦ заради подкрепата ни за Босия и на фона на неговите мъки да го играе жертва. Утре е делото срещу БОЕЦ по жалбата на Московски, и ако позата му на жертва при стачката на Босия изглеждаше жалка, то позата на жертва, която Московски играе на фона на 17-те трупа изглежда чудовищна! Московски е отговорен за смъртта на собственото си дете и не се смири! И НЕ , не трябва да мълчим за това, защото мълчанието ни също убива, така както корупцията убива, мафията убива, некадърността убива!

Днес се разбра, че мафията е стартирала следващата постановка – „Оставка давам, оставка не давам“ Съюз някакъв на превозвачите подкрепял Московски и искал той да остане министър. А морал, а отговорност, а паметта на загиналите? Това тези превозвачи ли са, чиито автобуси и камиони убийци превърнаха пътищата ни в гробища? Това тези превозвачи ли са, които благодарение на корупционните практики наложени от Московски си купуват разрешителни, лицензи, линии и данък спокойствие и пълнят партийните каси на ГЕРБ и ДПС? Да сте чули за осъден превозвач след някоя тежка катастрофа? Най-много шофьора да бъде осъден! Защото тезипревозвачи, които пазят днес Московски са част от обръчите на мафията, те са си едно! А народа, народа не е важен, той само плаща сметката и погребва загиналите!

Московски, иди си. Иди си със злото, което те доведе.

Страхливата мутра Борисов отново се е снишил и чака бурятя да отмине и да види накъде ще се завъртят нещата за да спаси кожата си. Но на народа вече му писна от лъжи и театър. Писна му от сълзи и мъка , докато му говорят за стабилност и „политическа отговорност“. Писна му да живвее в кочина. Писна му от недосегаеми престъпници и невинни жертви!

Московски, иди си! Буда, иди си. Или…

Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук