Ако случайно сте видели 11:11 на часовника, спешно направете това

0
605

Специалното време може да бъде забелязано съвсем случайно и ако не сте го очаквали, тогава трябва да си пожелаете нещо. Такова неочаквано съвпадение като 11:11 на часовника ще ви изпълнени всяко желание.

Всеки от нас мечтае за това да има повече късмет.

На циферблата за часовника само един или два пъти на ден може да видите еднакви числа. Такова време е наречено „пълно“ или „идеално“.

Това се харесва особено от хората, които имат математически начин на мислене, тъй като стрелките на часовника в този момент се приближават една към друга и се вписва пълна идилия. За да обясните значението на четирите единици на часовника, можете да използвате „теорията за синхронизма“.

В края на краищата всеки човек обича да създава ред около себе си, така че когато вижда еднаквите цифри на часовника, той подсъзнателно се радва и си пожелава нещо в този момент.

Има дори и такива хора, които вярват, че време като 10:10, 11:11, 12:12 е създадено специално от ангели пазители, за да ни предадат нещо и да можем да отправим желания. Но се оказва, че тези цифри имат много по-голямо значение.

Числото единадесет и в нумерологията има своето значение.

На първо място, то е символ на чистотата. Затова се смята, че е по-добре да отделите това време на себе си и да анализирате действията и делата си, тоест да възстановите реда вътре в себе си. Невъзможно е да се обясни значението на тези числа и тяхното влияние върху човек, но психолозите уверяват, че този, който често вижда четири единици на часовника си, става по-организиран и че всички неща ще му дойдат в идеален ред с течение на времето.

Известно е, че вълшебното число на силата се състои от две числа, следователно числото единадесет се възприема като нещо магическо и фино, тоест деликатно, което може да доведе до талант и създаване на нещо необичайно.

Както знаете, числото единадесет също е цяло число, което означава, че включва както мъжката, така и женската част.

Някои хора се опитват да дешифрират четирите единици като код, който трябва да изисква действие. Други го дешифрират като ключ, който позволява на човек напълно истински да опознае себе си.

Но има и друго обяснение за това число – то е дух, а не физическо лице.

В историята числото единадесет е повлияло на различни събития. И така, през 1989 г., на 11.11, падна Берлинската стена. Както единайсетия ден, така и единадесетия месец 1918 г. в 11 ч. Първата световна война приключва.jenata.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук