Албена Михова отказа сватба на остров Ман

0
685

Албена Михова е отказала оферта да емигрира на британския остров Ман, където в момента заработва като футболист по местните терени настоящият й интимен другар Николай Колев.

С юношата на „Славия” щурата актриса има връзка от няколко месеца и напук на клюките от последните дни, че по-младият от нея ритнитопковец я е зарязал, двамата все още продължават да се обичат, научи „ШОУ”. Па макар и засега само по интернет…

18_Albena_Mihova19.jpg27-годишният Колев, който носи екипа на шампиона на остров Ман „Дъглас ХСОБ”, замени в сърцето и в леглото на Албена Михова бившия й мъж, рок певеца Тома Здравков. Въпреки разликата им именно 27-годишният татуиран футболист измъкна от депресията кака си Албена, по-голяма от него с 15 лета.

„Това момче ме кара да се чувствам приятно. Вярно, много е трудна любовта, когато

ни разделят толкова километри

Направо е същински ад. Реално ние сме се виждали… веднъж”, признава през смях хлътналата актриса. В края на миналата година Николай се прибрал от Ман за около двайсет дни. Запознали се по средата на ваканцията му и до края й били неразделни.

Оттогава Колев не се е връщал у нас, затова се налага с Албена да се обичат по интернет.

Футболистът обаче не само че не е зарязал Михова, но и имал сериозни намерения към нея. Тъй като условията, при които практикувал футбол на островната държава в Ирландско море, били изключително примамливи и Колев не искал да ги изпуска, за да рита за жълти стотинки в България, на няколко пъти си направил устата пред Албена да замине при него.

На острова Николай можел да й подсигури добър живот и дори без тя да работи, бил в състояние да издържа и двамата. Юношата на най-стария столичен клуб дори се чувствал готов да се обвърже с брак с Михова.

Албена обаче категорично отказала на този етап от връзката им да предприема подобни важни стъпки. Първо, защото двамата се познавали от има-няма 3 месеца. Второ – защото не можела да изостави театралната си школа, в която подготвя бъдещи звезди на сцената. И трето – защото все още не е тествала поносимостта на приятеля от Ман към сина й Мартин.

Оказа се, че в последното се крие причината за раздялата на Албена с Тома, с който съжителстваха на семейни начала цели 5 години. Рокаджията така и не приел мисълта, че

не е единствен мъж в сърцето

на лъчезарната актриса. Още от самото начало на връзката им имал търкания със сина й и вместо отношенията между двамата мъже да улегнат с течение на времето, ставали все по-сложни и жестоки. „Между тях имаше ревност, по-скоро от страна на Тома. Не успяха да се възприемат един друг. „Марти е над нещата, но Тома не можа да се справи с любовта ми към детето ми. Съжалявам много, но синът ми винаги ще бъде на първо място за мен!”, споделя актрисата. Освен това и роднините на музиканта не одобрявали интимните му отношеният с Албена по тривиална причина – била по-възрастна от него.

18_Albena_Mihova16.jpg
Албена Михова и Александър Кадиев в постановката „Горката Франция“

За Михова пък е от изключително значение тийнейджърът й да расте в спокойна среда, тъй като самата тя е имала нещастно детство и още като хлапе си дала обет, че някога, когато стане майка, ще живее, за да подсигури най-доброто за своето дете.
Не е тайна, че актрисата остава кръгъл сирак, като губи един след друг първо майка си, а две години по-късно и баща си. Родителите й, по професия актьори, си заминали от чумата на съвремието – рака. „Майка ми боледува дълго, преди да почине,

станах свидетел на жестоките й мъки

И двамата с татко се бореха до края”, казва с тъга Албена.

Останала без родители, 14-годишната тийнейджърка била изоставена и от собствените си роднини. Родителите на нейната най-добра приятелка Надежда не позволили момичето да бъде изпратено в дом за сираци и стават нейни попечители. А двете деца до такава степен се обикват, че по нищо не личи, че нямат истинска кръвна връзка.

„На мен комшиите, Кръстинка Йорданова и Митко Йорданов (той почина преди 3 години), ми помагаха, но не и роднините. На Кръстинка й викаме Муцито. Това са ми двамата настойници, които поеха моето отглеждане от 14-годишна. Муцито и Митко бяха мои съседи в блока. Имам ги за роднини, макар и да нямам никаква кръвна връзка с тях. А тези, които ми се водят роднини, не ми звънят, не ме търсят, не им пука за нищо, свързано с мен. Тези връзки са скъсани отдавна”, споделя комедийната актриса пред „ШОУ”.

Сега, когато вече е майка на един млад мъж, Михова е готова на всякакви жертви, дори да гладува, дори да бъде недокрай щастлива в личен план, само и само Мартин да е задоволен и щастлив. И заради неговото бъдеще блондинката отказала да се пренесе при любимия си Николай на остров Ман. Мартин мечтае да стане актьор, точно толкова обичан и известен, колкото е именитата му майка. А неговото желание е закон за Албена – тя предава уменията си на актриса на своя 15-годишен наследник, който също е част от театралната й трупа.


18_Albena_Mihova9.jpgЯла бисквити с лютеница като дете

Албена е свикнала да й е трудно още от дете. Неведнъж й се е случвало да няма даже какво да яде. „Бях още дете – самичко дете. Веднъж имах малко бисквити и малко лютеница.

Яла съм бисквити с лютеница, като си нямам сладко да си ям бисквитите и хляб да си ям с лютеницата. Друг път пък и бисквити нямах, а само орехи. И орехи съм яла няколко дена, като нямаше какво да ям”, разкрива шокиращи подробности от миналото си Албена.

След като я приели в НАТФИЗ, поне се приключило с мизеруването й на трапезата. Михова получавала две стипендии по… 25 лева всяка.

– Албена отслабва със смути. Независимо какви и къде са дневните й ангажименти носи със себе си буркани, в които предварително е разбила плодове шейкове, най-често от киви, портокали и чия.

– С Мартин посрещнаха Нова година в Канада. Най-незабравимото им преживяване бе на Ниагарския водопад

– Носи червен конец, за да не я хващат уроки. Завързала е такъв и на китката на сина си.

Подготви Анелия ПОПОВА,ШОУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук