Александра Хаджихристова стана Царица Роза 2021

0
2620

Абитуриентката е 53-ата носителка на короната

Александра Хаджихристова стана 53-ата носителка на короната на Царица Роза 2021 в Казанлък. Тя по традиция е избрана от международно жури сред 17 претендентки за короната, съобщиха от пресцентъра на общината.

Александра е абитуриент от Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм. Типичен представител на зодия Риби. В представянето си тя се е определила като добронамерена и позитивна личност. Мечтател, който не губи връзка с реалността, а целенасочено следва и сбъдва мечтите си. Сигурна е, че Казанлък ще остане градът на младостта. Пред публиката тя е рецитирала „Да съм слънчево момиче“ на Петя Дубарова.

Най-красивата сред най- красивите абитуриентки на Випуск 2021-ва са избрали представители на посолства на побратимени градове на Казанлък под председателството на посланика на Япония у нас Негово Превъзходителство Нарахира Хироши – посланикът на Алжир у нас Нейно Превъзходителство Латифа Беназза, първият съветник на посланика на Франция в България Жил Курежльонг, аташето по протоколните въпроси в Посолството на Русия в България Надежда Варабьова.

„Нека празникът тази година бъде пречистването, с което да донесем радост и надежда за живот“, е призовала в словото си в началото на церемонията по откриването на 118-тите Празници на розата в кметът на Казанлък Галина Стоянова.

https://youtu.be/0Ji5h51H5cU

Елка Василева

dnes.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук