Александър Сиди: Докога от ГЕРБ ще се правят, че не виждат циганския проблем?!

0
3031

Стига! Наистина не разбирам докога нашите партньори от ГЕРБ в управлението ще се правят, че не виждат проблема?!?

Това написа във „Фейсбук“ народният представител от ВМРО и кандидат за евродепутат в листата на партията за евроизборите Александър Сиди. Повод за коментара му е инфомацията за поредното циганско изстъпление в карловското село Кърнаре.
Тълпа разбеснели се цигани са потрошили заведение, защото не били обслужени. За пореден път. Това трябва да бъде прекратено незабавно. Закон и ред! Всички органи в държавата трябва да респектират това развилняло се население. И съд по бързата процедура и затвор, призовава Александър Сиди.

Той пише още:

Българите сме търпеливи, но когато нещата стигат до крайност, то се налагат крайни мерки. Действията по концепцията на Красимир Каракачанов за справяне с циганизацията трябва да започнат незабавно. И всички грантаджии, циганолюбци, които научиха в последните години циганите, че имат само права, а не задължения, заедно с тях. Солидарно трябва да носят отговорност. Заедно с любимите си подопечни.

Когато ВМРО вкара трима евродепутати, ще променим начина, по който Европа и европейският съд прилагат двойния стандарт за циганите тук и в Европа. Ангел Джамбазки доказа, че може!. Защото браним България, пише в заключение кандидатът за евродепутат.

vmro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук