Алена: На звездната карта на деня на указа за изборите (10.07) има шест ретроградни планети, включително и Меркурий, предупреждаващи, че датата е възможно най-вредната

0
2907

Сянката на ретроградния Меркурий ще тегне над изборите за местна власт. Той поставя капани пред вота, който предстои на 27 октомври, прогнозира астрологът Светлана Тилкова – Алена, пише „Труд“.

Една от причините за това е, че указът за насрочване на изборите е подписан точно на 10 юли, когато малката планета е с обратно на естественото си движение, а другата – фактът, че евентуалният балотаж на 3 ноември също ще бъде в такъв период от годината.

В деня на указа има общо шест ретроградни планети, включително и Меркурий, всяка от тях налагаща ограничение и предупрежденията, че този ден е възможно най-вредният, заедно с другите звездни аспекти, за издавате на документа, категорична е Алена.

“Неочакваното беше, че подписването на указа се случва 109 дни по-рано. На предходните местни избори, които се проведоха на 25 октомври 2015 г., президентът Плевнелиев подписа на 10 август, или 77 дни преди изборния ден.

Може да е случайност толкова ранно подписване, може и да не е. Три месеца и половина преди определената дата, точно по време на ретроградното движение на Меркурий, не го възприемам за случайност.

Иска ми се да вярвам, че случилото се е недоглеждане от страна на президента Румен Радев, но то е вече факт, който няма как да бъде променен”, обясни астрологът.

Всъщност денят 10.07.2019 г. залага прибързаност и инат в избирателите, които няма да разбират правилно посланията, отправени от кандидатите.

Вибрация 10 не допуска възход, нито падение. Вибрация 10 е застой, капан, спиране на устрема на можещите, уточни тя.

“Аспектите на планетите в деня на указа говорят за противопоставяне до физическо насилие още отсега, словесните престрелки, водещи до юмручна мъст, ще изненадат неприятно както кандидатите, така и избирателите.

Интелектът, разумът ще бъдат потиснати. И тук идва мъстта на ретроградния Меркурий и на Юпитер, управителя на годината, изискващи коректност, честност и отговорност към всичко казано”, смята Алена.

“Ако има балотаж в някои градове, денят 3 ноември е обвързан вече и с ретроградния Меркурий, но всички тези компоненти удрят на първо място президента заради указа, издаден толкова рано, а след това участниците в изборите, на последно място избирателите”, сочи очи в прогнозата си Алена.

Съвпадение

На датата на вота се ражда Дунавска България

“Датата на изборите 27.10.2019 г., която съвпада с рождената дата на Дунавска България, навлизаща в трудна година, ни позволява с мощта на енергията, заложена в числото 27, с Марсовия устрем и борбеност да надмогнем негативите и да сложим на кметските кресла хората, които работят в полза на всички нас и ще помогнат градовете и селата ни да не се обезлюдяват, а да процъфтяват”, тълкува Алена.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук