Алена със смразяваща прогноза за вота, ретроградният Меркурий ще преобърне всичко

0
101

Разрухата в България или ще бъде задълбочена или нейното преодоляване ще изисква работа поне в следващите 4 години, смята астроложката

Денят на тегленето на номерата на бюлетините за България е в година на стабилизация, но негативна, в месец на промени и в ден на безкрайни, преди всичко негативни, емоции.

Като добавим и ретроградния Меркурий, властващ над кампанията и човешките емоции от 10 септември до 2 октомври, 12.08 часа, все сме си в Мрака и подвластни на хаоса на Злото, в което безхаберни, но агресивни търсим поредния спасител. А Светлината е далеч, още невидима.

Разрухата в България или ще бъде задълбочена или нейното преодоляване ще изисква работа поне в следващите 4 години. Перспективата е нерадостна, независимо какви коалиции ще управляват, ако управляват, от есента нататък.

Датата 2.10.2022 г., на която ще се проведат изборите носи много емоции, последици от лъжовни слова на родни политици, които ще отблъснат народа от урните. Композитната дата на държавата изисква анализ и осъзнаване на грешките, които народа ни повече не бива да повтаря, но уви, през опити за лицемерно и сервилно поведение на непочтени хора, домогващи се отново до властта. Изборът на тази дата предпоставя допуснатите грешки, при това утежнени, да бъдат умножени.

ДПС – №1
Ново начало, ако притъпят прибързаността си

Личната година на ДПС е изтъкана от емоции. Номера на регистрацията в ЦИК, също ги зарежда с емоции. Съветвам ги да бъдат изключително внимателни в думи и дела, за да не се лишат от важни за тях гласоподователи.

Въпреки това Съдбата им поднася бюлетина 1 – на ново начало, ако притъпят прибързаността си и съумеят така да проведат кампанията си, че да привлекат нови избиратели. Лидерът на ДПС да мери думите си, за да не си създаде врагове и сред хората, които го подкрепят, защото не са разбрали правилно посланията.

Бюлетината им предполага успех, но дали ще имат второто или третото място е трудно да се каже, заради изборният ден, зареден с прекомерно много емоция, която от случайна дума може да се превърне от позитивна в негативна.

“Продължаваме промяната” – №9
Сериозен отлив на избиратели

Коалиционното споразумение носи на коалиция ПП желание за стабилност, постигната чрез подчинение на мнозинството от малцинство избрани хора. И втори път подчинение на омразни за тях хора, ако държат на всяка цена да са в управлението на държавата. Ще лъжат непрекъснато, ще си вярват, че им вярват, което ще води до сериозен отлив на избиратели. Ако Петков и Василев получат възможност да преговарят за участие в следизборна коалиция бързо ще предизвикат краха на правителството и трябва да сме подготвени за нови предсрочни избори през 2023 г. Решението на ЦИК за регистрация в изборите е под номер, носител на енергия, агресия, прибързаност, его, самовлюбеност до небесата, разпиляност, вътрешни скандали и междуличностна омраза, разпад на част от структурите, въжделения различни от действителността.

Денят на регистрацията ги орисва на кармична разплата с народа, мечти за пари, но и безкрайни трудности, в които ще се препъват точно когато са решили, че са надскочили всички останали участници в изборите.

Бюлетината им с №9 е шамар на съдбата за тези хора, защото дори и разумните презарежда с емоции, скриващи от погледа им реалността.

Изборният ден е още една дата предвещаваща края на партия “ПП”, което обаче няма да се случи в 48 НС. По естествен път, без манипулации “ПП” като коалиция и партия може да имат 5-6%. Всичко отгоре ще е резултат на измама.

„Възраждане“ – №14
Шанс за значимо присъствие в 48 НС

Партията е в лична година на ново начало, но в месец на подчинение и ден на непредвидими трудности.

Номера на регистрацията в ЦИК дарява на “Възраждане” позитивния заряд на нови контакти, на шанс да привлекат нови симпатизанти, но с такт, търпение и разум, а не с помпозни и неизпълними обещания. Денят на регистрацията е носител на трудности, неизбежни и невъзможни за предвиждане.

Номерът на изборната бюлетина им носи желана глобална промяна, но от тях зависи да бъде положителна и да я постигнат без насилие над волята на членове и симпатизанти. Партията има астрологичен шанс за значимо присъствие в 48 НС, но ако мястото е по-високо от третото, това няма да се дължи на естественият вот на избирателите.

“Български възход” – №15

Не е невъзможно провалът да бъде заобиколен

Коалицията, чрез която Стефан Янев участва в изборите, е създадена на дата на подчинение, а това не обещава прилив на избиратели, но и не ги лишава от такива.

Номерът на регистрацията в ЦИК е с обща вибрация на трудности, породени от странични фактори и на малки камъчета, които спъват работата на коалицията от създаването ѝ и по време на кампанията.

Денят на регистрацията е носител на материални стремежи, и отново на трудности, сякаш нарочно търсено съчетание, за да доведе до провал, който не е възможно да бъде заобиколен, ако не стане чудо и “Български възход” не получи нужната ѝ подкрепа чрез пренасочване на гласове, но и зависимост от някого.

Бюлетината 15 изисква почтеност и честност при разговорите и обещанията, което заради различната визия на коалиционните партньори е трудно изпълнимо.

А чудото, обещаващо им присъствие в следващото НС може да ги въздигне до значимо място, но може и да ги равни с БСП.

ИТН – №19
Повторението на грешките ще ги остави извън парламента

Партията е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, които е допускала през изминалата година и особено при присъствието си в 47 НС. Повторението на грешките ще ги запокити под изборната бариерата.

Номерът на регистрацията в ЦИК ги орисва на кармична разплата, отлив на избиратели, проблем със структурите по места.
Денят на регистрацията е в месец на стабилност, но в ден на трудности, който, уви, стабилизира негативите.

Вибрацията на бюлетината с номер 19 зарежда с прибързаност, трудно преодолима импулсивност, невъзможност да мерят думите си, готовност да обиждат и унижават и всичкото това съпроводено с очакването да бъдат възкачени на пиедестал, като нещо уникално за България.

Ако искат да са част от 48 НС са длъжни да намерят златната среда на тези влияния.

ДБ – №25
Минимален шанс да прескочат бариерата

Орисани са на трудности в година на трудности, породени от странични фактори, неподвластни на техни действия, които може да се окажат препъни камък на изборите.

Вибрацията на номерът им за участие в изборите е на трудности. Денят е на материални стремежи и още трудности, удвояващи предходните. Изборен малшанс.

Номерът на бюлетината изисква от тях анализ, умереност при говоренето, да забравят обидните реплики към когото и да било. Ако не спазят тези изисквания Съдбата ще им отвори портите към историята.

Шансът им да прескочат изборната бариера по естествен път е минимален.

ГЕРБ/СДС – №24
Успех само при отказ от материални интереси

Личната година на коалицията е подвластна прибързаност, напористост, устрем към незаслужен връх, който няма да бъде достигнат.

Регистрацията в ЦИК веднъж разкрива, че партньорството на двете партии е неподходящо, а псевдонумерологичното внасяне на книжата на 11 август в 11 часа е носител не само на вредоносно обвързване с нови “симпатизанти”, а и на емоции, лашкащи се между обвинения и оправдания, които ГЕРБ не е надраснал.

Бюлетината им е с номер 24 – прекрасен номер, даряващ кармична отплата и закрила от Съдбата, но само ако се откажат от материалните си стремежи, заедно и поотделно, което е невъзможно, що се отнася до политическият труп на СДС, носител единствено на негативи и отлив на избиратели за ГЕРБ. Но те си го знаят.

Изборният ден за ГЕРБ-СДС е възможно най-лошият, което с вече казаните негативи ги лишава от 5 до 9% в крайното разпределение на гласове. Годината им е на подчинение, което означава, че като първа политическа сила, стига манипулациите на изборните машини да не решат друго, ще им бъде трудно до невъзможно да съставят коалиционно правителство.

БСП – №28
Инат до бягство от действителността

Участието на “БСП за България” в изборите е в лична година на подчинение, което им носи неприятни неочакваности. Месецът им е на неподходящи контакти, а денят на промени, които ще се различават от мечтаните. БСП е в труден период, а изборният ден ще утежни ситуацията.

Номерът на регистрацията в ЦИК им носи кармична разплата с избирателите и между членовете на партията, а денят е носител на трудности, породени от странични и непредвидими фактори.

Бюлетина с номер 28 ги презарежда с инат до бягство от действителността, целеустременост и с готовност да бъдат отстранени от пътя на БСП всички, според тях, вредители, без оглед на средствата.

Ласкатели и търсачи на личен материален интерес, ще наложат неочаквани промени в партията, водещи до вътрешни брожения и скандали.

Композитната дата е предупреждение, че БСП е на прага на своето оцеляване и изборите на 2 октомври ще утежнят ситуацията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук