Алена с кошмарна прогноза за резултатите от извънредните избори

0
196

Разнобоят между участниците в предизборната надпревара ще е крайно изявен, наситен с обиди, дори и с физическо насилие

Предизборната кампания ще мине под знака на омраза, нетърпимост, лъжи, преди всичко от онези, които се възприемат за “добри сили”. Това гласи прогнозата на известната астроложка Алена за вестник „Труд“.

Партиите, чиито номера в бюлетината вече са ясни, ще демонстрират желание за излизане от кризата, но подсъзнателният им страх, понякога неясно от какво, ще им пречи на правилните решения, каквито обаче някои от кандидат-победителите са напълно негодни да произведат.

Заради годината на Заека е силно изявена незаинтересоваността в обществото как се развива политическата ситуация у нас, което означава, че дори да се увеличи броят на гласувалите заради връщането на хартиената бюлетина, той няма да е очакваният.

Съществуват планетарни аспекти, които говорят за поредица управления на служебни правителства, докато се създаде нов, стабилен кабинет, поради което не съм оптимист, че съставянето на жизнеспособно редовно правителство ще е по силите на партиите в предстоящото 49-о НС. Затова съществува предпоставка с бодри очаквания, в късна есен с песен отново да вървим към изборните урни.

Дори и да се състави правителство, което ще е по възможностите на коалиция, то ще има кратък живот. Ще живеем по-спокойно през 2023-а, ако не допуснем отново измамници на върха на управлението. В противен случай да се готвим за крах в държавата, а Шенген ще се превърне в мираж.

Денят на вота – 2 април, е носител на колебание, подчинение, несигурност с обща вибрация на трудности, но умишлено предизвикани, за да тръгнем отново към служебно правителство, което е за предпочитане пред управление на грабители, които президентът определи като шарлатания.

Датата на изборите спрямо датата на създаването на Дунавска България е подвластна на неподходящо общуване, в среда напрегната от неразбирателство, в която емоционалните думи и действия се възприемат като логичен разсъдък. За съжаление нищо позитивно, продължаваме да си битуваме в четвъртата поред трудна година от възможните девет.

При Слънце в Овен, Луна в Лъв и асцедент в Телец разнобоят между участниците в предизборната надпревара ще е крайно изявен, наситен с обиди, дори и с физическо насилие.

Овенът ще се гневи агресивно, Лъвът ще изисква да блести единствен и неотразим, а всички партии, които тълкувам искат това, за да са само и единствено те. Телецът ще се опитва да умиротворява, докато не му писне и не насочи рогата към тези, които му пречат и боят е сигурен.

Бюлетина №1: Кармична разплата за БСП

Коалиция “БСП за България” очевидно е преследвана от постоянен малшанс от 2016 г. насам, включително и за изборите на 2 април. В момента и в деня на изборите БСП, като лице на коалицията е в лична година на подчинение и отново ще се окаже озовала се на грешното място в грешното време. Този факт ще повлияе негативно на изборният им резултат.

Денят на подаване на документите, както и този на публикацията за регистриране е носител на емоции, а месецът на емоционални негативни промени. Горките!

Месец април подтиква към анализ и изискване за стабилизация в редиците на партията, което според мен е невъзможно, а изборният ден е носител на прибързаност, водеща към нерадостен брой бюлетини в подкрепа на тази коалиция.

Питат се в БСП дали Съдбата не им дава едно рамо. Регистрация и публикация с №1, бюлетината – също с №1. Не, планетите им подлагат динена кора, защото денят е на кармична разплата с обща вибрация на трудности, породени от странични фактори, утежнени от вредна прибързаност. Номерът на регистрацията им осигурява безкрайни до невъзможност за овладяване емоции, дори и каменни маски да са им лицата.

Бюлетина №1 учетворява силата на заложената прибързаност. Грешките ще са като порой, взаимните обвинения също. Все пак има и доза оптимизъм, коалицията няма да изпадне под 4%, което от своя страна ще удължи агонията на БСП.

Бюлетина №2: ГЕРБ-СДС с успех при умерени, тактични думи и без лозунги

Коалиция ГЕРБ-СДС е подвластна на Съдбовно подчинение заради композитната дата на коалицията. В деня на изборите са в лична година също на подчинение, в месец на стабилност, в ден на кармична разплата, която може да е свързана и с надеждата за повече избиратели. Ако контролират постоянно противоречащия си в говоренето Борисов, коалицията си гарантира първото място на изборите, както са заложили планетите за 2023 г., казала съм го преди края на 2022 година.

Подали са документи за изборите под вибрацията на промени, с вярата и надеждата, че ще си върнат избирателите, за да имат шанса да съставят правителство. Денят на регистрация е в лична година на подчинение, в месец на промени и в ден на подчинение, като на същата дата е и публикацията.

Номерът на регистрацията е носител на глобални промени, а дали ще са положителни или отрицателни зависи не толкова от членовете и привържениците на “ГЕРБ-СДС”, колкото от поведението на Борисов, който отблъсква с готовността си за всякакви вредни за България и народа компромиси, само и само да се хареса на “началниците в Брюксел”, и на тези зад Океана, че да го назначат за министър-председател – губернатор на привидно суверенната ни родина.

Бюлетина №2 обещава успех при умерени, тактични думи, с последователност и без противоречиви декларации, без лозунги, че са единствените и неповторимите, че само те могат да управляват, защото по този начин заради обобщените компоненти в прогнозата сами творят своя провал и може да се сринат на второто място.

Бюлетина №3: „Възраждане“ губят избиратели заради подмолни действия

Партията е създадена в ден на подчинение и лична година на неподходяща среда, което означава, че никога не биха могли да имат толкова привърженици, че да създадат самостоятелно правителство. В месеца на изборите са в лична година на подчинение, в месец на желана и очаквана стабилност, но с предупреждението, че ако не си гарантират умерена кампания, внушаваща доверие сред потенциалните им привърженици, изборният им резултат може да е по-слаб от този на предходните избори.

Денят, в който са подали документи за регистрация в ЦИК, е носител на прибързаност, в месец на промени. Това означава, че е в техни ръце е шансът да си увеличат гласовете. Уви, денят и на регистрацията и на публикацията в ЦИК говорят за възможен отлив на избиратели от “Възраждане”. Обратното е мечта попарена от личната им година на подчинение, с която не само не са склонни, но и не са способни, да се съобразят.

Бюлетина №3 предупреждава за неподходящо старо и ново обкръжение и възможност вместо да спечелят, да загубят избиратели заради странични подмолни действия.

Бюлетина №4: ИТН страдат от лоша кампания

Партията е в лична година на глобални промени, които може да са както положителни така и негативни, преди всичко заради техните действия, а не заради странично влияние.

Месецът на подаване на документите за регистрация е носител на кармична разплата, а денят ги орисва на трудности, заради предателства и неподходящи обвързаности. Номерът на регистрацията също е на глобална промяна, а публикацията е в месец на емоции, в ден на промени, чийто резултат зависи от правилно проведената кампания. Очевидно Съдбата дава шанс на ИТН с правилни действия да прескочат 4%.

Бюлетина №4 обаче попарва положителната промяна и смалява тези 4%. Трудностите са неочаквани, все заради неподходяща обвързаност или недобре проведена предизборна кампания, в която посланията на партията, привидно ясни, ще кънтят на кухо.

Бюлетина №10: НДСВ приключват в забрава след кампанията

Партията е създадена в лична година на кармична разплата, подвластна на непредпазливост в търсене на стабилност. Сами са се орисали на хаотично съществуване. Ту ги има, ту ги няма. Гласуваха да участват на изборите в година, носител на подчинение, в месец на промени и в ден на прибързаност и егоцентризъм, което означава, че ще затвърдят своята липса в родното политическо пространство.

Документите им за регистрация в ЦИК са внесени в месец на очаквани положителни промени, но в ден на кармична разплата. Публикацията, че са регистрирани, е в ден на емоции и приключване. Наясно са, че успехът ще ги подмине, но поне хората ще се подсетят, че и такава партия имаше някога.

Номерът на регистрацията ги обрича на измамни обещания за депутатски места в замяна на следизборна подкрепа. Ще си останат с обещанията.

Бюлетина №10 ни казва, че „НДСВ“ временно се е събудила от летаргичния си сън заради нечий егоцентризъм и мечти за водеща позиция, но с неправилни действия, инат и вечно недоволство „ощетени“ от липсата на очакваното признание ще приключат в забрава след кампанията.

Бюлетина №12: ПП-ДБ нито първи, нито втори

Коалицията, заради денят на своето създаване, е в лична година на емоции, в месец на неподходящи обвързаности и в ден на емоции. Малшанс! Планетите ни разкриват тяхната тайна, че по естествен път заради предпочели я гласоподаватели, тази коалиция не може да получи очакваното първо или второ място на предстоящите избори. Вибрацията на изборния месец им носи общителност, но пречупена през прибързаност, необмислени думи и действия, което също носи негативи.

Номерът на подадените документи за регистрация ги товари с трудности в личната им година на емоции, в месец на неправилно подбрана среда и в ден на кармична разплата, както между двете партии създали коалицията, така и с избирателите, на които разчита. Публикацията е на същата дата. При тези астронумерологични характеристики е абсолютно невъзможно коалицията “ПП-ДБ” да достигне по почтен начин до второто и още по-малко до първото място на изборите. Номерът на регистрацията е носител на стремеж към стабилност, но лична, а не за България и народа.

Бюлетина №12 утежнява заложеното чрез неподходяща обвързаност с привидно добронамерени нови избиратели или членове на партията, които може да се окажат измамни и да водят към провал, който трябва да бъде спасяван чрез пари.

Бюлетина №13: ДПС с крила, но при условие да няма лъжливи обещания

Движението за права и свободи е в лична година на емоции. Регистрирано е за изборите в ден на кармична разплата, в месец подтикващ към общуване и обща вибрация на трудности, заради деня на подаване на документите, но и на умение да постигат успех чрез отхвърляне на много рутинна работа. Това им е напълно достатъчно, за да постигнат целите си.

Публикацията за допускането им за участие в изборите е в лична година на емоции, в месец на неподходящи обвързаности и в ден на кармична разплата. Да не допускат инцидентно появили се външни хора до партийните дела по време на кампанията.

Бюлетина №13 им дава крила, но с условие да не затъват в лъжовни обещания и не лъчат негативни словесни емоции към другите участници в изборите.

Бюлетина №14: „Левицата!“ не прескaчат 4%

Формацията е създадена в ден, орисващ на безполезно общуване, неподходящи и непродуктивни обвързаности, както между партиите в коалицията, така и с избирателите.

В деня на изборите са в лична година на неподходящо сближаване, в месец на анализ, в ден на емоции. Денят, в който са подали документи за регистрация удвоява негативите от денят на нейното създаване и тези на изборния ден, натоварва ги с негативни емоции, а годината ги утроява. Месецът е на емоции, които не биха могли да са положителни.

Публикацията за регистрацията за “Левицата” е в лична година на неподходящи контакти, в месец на стабилизация, в ден на емоции, обещаващи им измамна подкрепа и подтикващ към непочтеност в усилието им да влязат в 49-о НС.

Номерът на регистрацията е носител на кармична разплата между коалиционните партньори в “Левицата”, както и на разплата с народа.

Бюлетина №14 – промени, но негативни. По естествен път не могат да прескочат 4%. Ако се случи чудо и успеят, причината ще е подмолна игра,  белязана от измама.

Бюлетина №15: „Български възход“ с малък шанс

Партия на Стефан Янев с обща вибрация в денят си на регистрация на глобални промени, в месец и в ден на трудности, е с малък шанс за успех на тези избори.

Заради денят и номерът на подадените документи трудностите са удвоени в личната им година на глобална промяна и в месеца им на кармична разплата. Публикацията е в същия ден.

Номерът на регистрацията на “Български възход” в ЦИК е носител на глобална промяна, която заради вече установените астронумерологични тълкувания ще е негативна. Нищо градивно не може да се очаква от тази млада партия, освен удобно за тях нагаждачество.

Бюлетина №15 е носител на стабилност, но постигната чрез измама, каква, планетите не ни разкриват. Въпреки това шансът да бъде прескочена изборната бариера е малък до никакъв.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук