Алисия се гушка с Бирмата

0
1056

Алисия, която ту се събираше, ту се разделяше с Ники Михайлов, вече има нов мъж в леглото си. Чалга дивата е интимна с милионера Георги Станоев-Бирмата, пише столичен седмичник. Певицата е прелъстила бившия мъж на колежката си Преслава навръх Нова година. От тогава тя е неразделна с баровеца, за сметка на което не се понася с пайнерката.Потресената Преслава се заканила,че няма да остави нещата така и ще отмъсти на Алисия, задето и се правела на приятелка, а всъщност побързала да се намърда в леглото на Бирмата. „Още докато бяхме заедно тя най-безцеремонно го сваляше. Каква мръсница!Не мога да повярвам!“, вайкала се унизената Преслава.

Според запознати свалката между Алисия и Бирмата станала навръх Нова година, и то пред очите на Ники Михайлов , който е един от близките му авери. Тримата се събрали с група приятели, за да отпразнуват идването на новата 2016-а година в тузарския столичен апартамент на Михайлов. След като обърнала няколко чаши шампанско, Алисия станала по-палава от обикновеното и решила да започне флирт с Бирмата, без да обръща внимание на Ники, който по това време още се водел официалното и гадже.

Близки на изпълнителката издават,че тя хвърлила око на Станоев още по времето, когато бе обвързан с Преслава, но тогава не смеела да спи с него, за да не си навлече гнева на колежката си. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук