Андреа защити любимия си

0
3138

Снимка: Булфото

Андреа пред The Sun: Кубрат е жертвата!

Вярната Андреа засана зад Кубрат Пулев и го защити, наричайки целувката му с Джени Суши шега. Певицата коментира нагорещената ситуация пред таблоида The Sun.

„Боксът е животът на Кубрат. Според мен всичко, което се случва е нечестно. Това го убива. В случая жертвата е той. Трябва да я съди за оронване на престижа“, категорична е Андреа.

„Шокирана съм, дори се карахме за това. Познавам го много добре, той има чудесно чувство за хумор, направил си е шега. Предполагам, че някой я е накарал да се възползва от ситуацията. Това означава, че Кубрат е жертвата. Цял свят видя, че тя му отговори на целувката и се усмихна, беше просто приятна изненада и шега. Не съм вярвала, че съществуват толкова злобни хора“, заявява певицата пред таблоида.

В момента Дженифър Равало се превърна в една от най-известните репортерки в САЩ. Именно скандалът с целувката на Кубрат Пулев направи успешна кариерата й.В Коста Меса Дженифър е Джени Суши, или кралицата на голото суши, пише „24 часа“. Тя от години развива бизнеса си, който е да прави събития, при които гостите ядат специалитети направо от телата на красиви девойки. Както би казал всеки, занимаващ се с правата на жените – едно достойно и запазващо уважението към тях занимание.

Заради скандала, обаче Кобрата може да пропусне следващия си мач в Ню Йорк, който бе планиран за средата на юни. Все пак Антъни Джошуа – Еди Хърн, заговори за мач с Кобрата през април догодина, както се и очакваше.
Кубрат остава официален претендент за титлата на Международната боксова федерация и рано или късно Джошуа трябва да се изправи срещу него.

Нели Христова

dnes.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук