АНТОН ТОДОРОВ: РУСИЯ АКТИВИРА РАДЕВ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ХАЗНАТА Е ПРАЗНА

0
2243

Антон Тодоров не пропусна да направи коментар за изказването на Румен Радев относно празната хазна направено от президентът в Благоевград.

Според агент Рудолф, Русия явно е активирала освен Covid 19 в Европа и множество внедрени политици в целият ЕС, за да се стигне до разпада му.

Да твърди, че хазната е празна при положение, че всички знаем, че държавата просперира и хазната е пълна и че всички в ЕС ни хвалят за резултатите, които постигаме всяка година във финансов аспект е типично за агент на руските тайни служби, който цели разпада на ЕС и убиването на демокрацията в България.

Трябва внимателно да се следят изявите на човека на червените  комунисти случайно попаднал за нещастие на България в президентството, защото тези му изказвания, могат да повлият на някои по лабилни психики в момент на криза, които да предизвикат улични протести против стабилното управление подведени от лъжите му.

Искам да успокоя всички, че пари в хазната има, правителството и Бойко Борисов мислят за нас и мъдро ще ни преведат и през тази криза, която засегна целият свят, само с единство можем да се справим не само с корона вируса, но и ботуша който пак се опитва да ни стъпче от Москва.

News24sodia.eu

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук