Аня Пенчева крила от Славка Славова, че спи със сина й

0
1742

От врагини, през колежки, приятелки и роднини, а сега свързани помежду си дори и на различни светове – Аня Пенчева на този, а Славка Славова в отвъдния. Така се стичат животите на двете българска актриси, след като освен в театъра се оказват скачени една за друга и заради общ мъж – втория съпруг на Пенчева, Ивайло Караньотов – син на споминалата се преди повече от 10 години Славова.

Когато първият брак на секссимвола на родните театър и кино със Сашо Диков започва да буксува, в нея се влюбва настоящият й мъж. Аня обаче не е никак лесна и дълго време удържа фронта пред Караньотов. „Омъжих се за Сашо, когато бях на 25. Той ме ухажваше 7 години. В трети курс във ВИТИЗ заживяхме заедно. Внезапно обаче от инфаркт почина бащата на Сашо. Тогава обичаите в провинцията бяха по-строги и родителите ни казаха, че трябва да минат 3 години, за да се оженим. Те пък минаха 4. В края на брака ни със Сашо не бях щастлива, защото тогава той беше влюбен не в мен, а в Ефир 2. Толкова беше обсебен от работата си, че веднъж

забрави дъщеря ни Петя в телевизията

Ивайло ме сваляше, а аз се дърпах. Много трудно се събрахме с него”, разказва началото на любовта си с Караньотов Аня.

Търпението на Ивайло в крайна сметка се увенчава с успех и Пенчева поддава на чара на ухажора си. Но тъй като по това време и двамата са семейни, решават да не бият тъпана за връзката си, докато не узаконят края на браковете си.

Междувременно Аня е назначена в Народния театър, където съдбата й спретва забавен номер. Първата й роля е като снаха на Славка Славова в постановката „Свекърва” на режисьора Кольо Петков. „Славка беше свекървата, а аз снахата. На това аз му викам съдба! На първата репетиция между нас избухна малък скандал. Чета си аз ролята, но толкова тихо, че Славка не ме чува. По едно време тя се провикна: „Може ли по-силно? Тука се говори силно, защото не чувам”. А аз, абсолютно перде, отвърнах на бъдещата си свекърва: „Точно вие не чувате от друго”, намеквайки й, че не аз изговарям репликите си тихо, а тя е зле със слуха заради годините си. Така започна познанството ни с искрици напрежение. После обаче Славка много ме заобича…”, разказва Аня.

Пенчева помни и много забавни случки със свекърва си. Като например този, в който Славова, преди още да знае, че Аня излиза със сина й Ивайло,

подарява на Пенчева секси бикини

за да съблазнява с тях партньора си. Познат на Славка й донася няколко чифта дантелени гащи от Германия, но всичките до един й били малки. Преди една репетиция Славка пристига в гримьорната с луксозното бельо. „А на мен сърцето ще ми изскочи от притеснение. Не посмях да й кажа, че синът й е този, който ще ми съблича бикините. Отказах да ги взема под предлог, че не са по моя вкус”, разправя през смях Аня.

Славка узнава последна, че сексапилното и симпатично девойче от гримьорната, което тя вече толкова много харесва, има сърдечна и интимна връзка с Ивайло Караньотов. Пуритански настроена, Славова не приема никак добре това и се опитва да убеди сина си да запази брака си с колежката й Юлияна Караньотова. Достолепната актриса е обидена и на Ивайло, и на Аня, тъй като научава от други хора за тях.
„Между нас нямаше пререкания и махленски свади. Просто изведнъж млъкнахме и двете и няколко години не си продумахме. Любовта ни с Ивайло обаче бе по-силна от всичко и всички, които бяха срещу нас. Той напусна дома си. Имаше един период, в който живя в едно мазе, заради което получи белодробно заболяване”, споделя секссимволът на Народния театър.

Минава време и снаха и свекърва заравят томахавките. Трагичната участ на бащата на Сашо Диков сполетява и Славка Савова през 2002 г. Часове след поредното й представление с „Най-древната професия” в Театър 199

инфаркт погубва 78-годишната актриса

След като в дома й й прилошава, Славова е приета в частна болница на 6 април. Години по-късно от небитието и точно на същата дата Славка дава съдбовен знак на снаха си Аня. По време на участието й във „ВИП брадър” вдига висока температура на една от мисиите. Просто съвпадение или дирижирано от висша сила, здравното обслужване в шоуто е поверено на същата клиника. Аня е изведена от Къщата, а шофьорът на линейката, който я кара към лечебното заведение, е същият, който е извозвал и безпомощната Славка.

„Чух го да ме пита: „Помните ли ме, аз дойдох у вас, когато докарахме свекърва ви тук?”. „На 6 април?”, попитах едва-едва аз. „Да, днес е 6 април”, отвърна ми той. Електричество премина през тялото ми в този момент. Това беше сигнал от свекърва ми, но не успях да разбера веднага какво иска да ми каже. Чак по-късно направих връзка, че с влошаване на здравето ми и с постъпването в болницата явно е искала да ме накара да не се връщам в Къщата на Големия брат”, разсъждава Аня.

Участието й в риалитото наистина се превръща в абсолютно фиаско за театралния сексидол. В шоуто Аня се изпокара жестоко с Ивайла Бакалова и други съквартиранти, заради което й

тръгва славата на неуравновесена психопатка

Пенчева напусна с гръм и трясък „ВИП брадър”, след което дълго време посипва главата си с пепел, че е приела предложението на продуцентите.

„Съгласих се заради хонорара, след което изпих горчивата чаша до дъно. Животът ми се дели на две – до и след шоуто. То беше един много поучителен етап за мен. Направих непоправима грешка! Участието ми донесе само негативи. Всички приятели, колеги, роднини се опитваха да ме спрат. Аз повярвах на продуцентите, че няма да има монтаж и изкривяване на реалността. А всъщност беше показано най-лошото от мен. Не можех да си простя, че синът ми се срамуваше от мен, а Ивайло трябваше да ме защитава от помията и калта, с която ме заливаха отвсякъде”, терзае се актрисата./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук